24 februari 2007

Dagens

Foto: Smartasmia


Idag är det Herr Boudoir som står för dagens beklädnad.

Rockabillyskjorta: köpt i USA någonstans förra hösten för runt 700 SEK.

Det är lördag och Herr Boudoir nämnde något om en runda på stan senare idag för att Smartasmia "ska få komma ut och rasta sig lite" (tror det betyder shoppingtur, men säker kan man aldrig vara). Herr Boudoir tycker inte om att gå i klädaffärer. Han kallsvettas.

11 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh, vad kul att se lite killkläder emellenåt :) Skitfin skjorta :)

Smartasmia sa...

Kerstin: hehehe..tack från Herr Boudoir:-) tjipp sötnosen

Anonym sa...

I really feel for Herr Boudoir! I understand the feeling completely. *Brrrrr* xoxox /Better feeling Sucker

Sara sa...

hoppas du får en trevlig runda på stan, och att den inriktas på shopping!

Smartasmia sa...

Stylesucker: oh you - really glad to see a living sign from our favourite sucker:-) Det är inte kul att vara magsjuk..det är en styggelse! Herr Boudoir tackar för sympatin och hälsar att även han får rysningar i närheten av shoppingstråk:-)

Sara: Japp - dock är Herr Boudoir slö i starten (läs han sitter fortf. i morgonrock). Tack sötnos:-)

Mill sa...

Jag skulle också behöva rastas, men av någon anledning verkar det där med kallsvettning vara ett manligt syndrom och det är inget roligt att bli rastad ensam.

Smartasmia sa...

Mill: kom hit på en gång så ska tant Mia ta en rastningsrunda med dig:-) tjipp

Anonym sa...

Vilken tuff skjorta!
Jag har en sambo som väntar utanför affärerna, han blir tokig om han måste följa med in. :)) Men man känner sig inte lite stressad när man vet att han står ute och väntar. Så jag går hellre själv.

Smartasmia sa...

Käthe: hehehehe...Herr Boudoir står allt som oftast - de få gånger han över huvud taget följer med - utanför butik - och det minskar min stress också:-) Det här med lounch-rum för sådana medföljande män - vart tog det konceptet vägen - spel/lego/tidningshörna för vuxna pojkar? Och Herr Boudoir tackar för tuffhetsbetygelsen:-)

Anonym sa...

först den finfina frisyren och nu skjortan.. grroouuff du har tametusan gjort ett fint kap, eller ja ni båda har lyckats göra ytterst fina kap. Ha en trevlig måndag.

Smartasmia sa...

Ruby: hahaha..tackar så allra ödmjukast för de fina orden:-) Du gjorde nog min dag där! Och Herr Boudoir slår sig på bröstet i ystra utfall av pur stolthet. Ha en skönskön måndag själv - och tack igen:-)