14 december 2006

Dagens

Foto: Herr Boudoir


Japp - här kommer ett dagens med huvudlös Smartasmia. Jeans:
Acne Hug Raw; farfarströja: Petit Bateau från Shopaholic; väst Hope Malone från Designsverige.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Just smashing, darling:)

Smartasmia sa...

Tack sötnos:-)

Anonym sa...

Men åh vad snyggt och klassigt! :)

Anonym sa...

Nej, va läskigt. Precis så där såg jag ut för några dagar sedan. Västen från Hope, farfarströja från Hunky Dory och Svenssonjeans. SNYGGT såklart :)

Mill sa...

Ska köpa ett par nya acnejeans, men tycker det är grymt svårt att välja modell (Det finns så många jag vill ha). Rekommenderar du dem du har på dig?)

Smartasmia sa...

Annie: tack så mkt!

Miashopping: hehe..lätt hänt i dagens datorbaserade "speglar";-) Och tack!

Mill: beror på vad du trivs i bäst; just Hug-modellen trivs jag alldeles utmärkt i (den som kallats "morotsbyxor") och det gör knappast ont att de är lite större runt midjan - och smala nertill, vilket jag tror kommer att funka ypperligt nu till våren (kolla ex. Back-jeansen jag bloggade om tidigare). Annars finns ju numera smått klassiska Acne Tube-modellan (med den högre midjan) - har själv ett par manchester-Tube som jag stortrivs i). Fördelen just nu är ju att allt funkar:-). Lycka till!

Anonym sa...

Fint! Det är ett par sådana jeans jag är på jakt efter. Får börja testa olika Acne-modeller.

Smartasmia sa...

Käthe: tack för din kommentar:-) Japp - för mig funkar Acnejeans utmärkt. Som jag skrev i kommentar ovan så funkar allt från Hex till Hug till Tube - varav favorit är jättesvårt att utse - Hex - tighta och sköna samtidigt; Hug - skönsköna; Tube: höga och sköna (dock har ju jag manchestervariant här - kan förstå att en del har problem med tightheten i midjan då det tar ett tag att vänja sig vid just den högre midjan - man är inte van vid att känna ngt som tar emot ovan navelhöjd:-)). Tjipp!

Anonym sa...

Jättejätte snyggt!

Smartasmia sa...

Sorbonne: tackar:-)