20 december 2006

Julklappsinslagning


Mmm...det är ju den tiden på året nu. Detta är en av anledningarna till att man inte ska ha plastpåsar tillgängliga för småbarn eller djur. Observera att objektet på bilden ej kom till skada (möjligen herr Boudoir som vid något tillfälle kom för nära den slående lilla käften med finger).

Smartasmia tar tacksamt emot förslag på hur man håller katt borta från påse OCH julklappspapper och tejp och snöre.

Foto: Smartasmia

9 kommentarer:

Kerstin sa...

Hahahahahaha - vilka underbara katter. Hahahaha. Kram.

Smartasmia sa...

Kerstin: bra att jag fick dig att skratta:-) Lilla febertösen där...! Du får ta och krya på dig. Mitt bloggande kommer att bli sparsamt några dgr framåt - är nere hos mamma i helt annan ändå av landet:-)

Karin Jacobsen sa...

God Jul på dig Mia! Det var fint att se dig på vår fest. (Även om jag inte riktigt var i mitt esse)...
Dina katter är så fina. Har önskat mig en i jul klapp, med orden "Får jag ingen katt, vill jag inget ha" varje jul sen jag var 5. Jag är fortfarande kattlös.
Kramar!

Smartasmia sa...

Karin: ahh..vad taskigt! Klart tjejen ska ha en kissekatt! Annars är du välkommen hem till mina monster när som behagas:-) God jul på dig själv, sötnosen!

fruitcocktail sa...

muhaahaha vilka lustigkurrar dom är! Den där bilden när man ser huvudet är riktigt komisk. Började katten jama eller vad hände?

Ida sa...

Åh en katt.. det skulle nog jag kunna tänka mig i julklapp ;) nja.. går inte är ju lite för allergisk men gosiga är de...

Smartasmia sa...

Fruitcocktail: nej, nej - den kissen jamar inte - han kväker/skriker (låter som en blandning mellan en skadad skata och en pingvin i målbrott) - och just här håller han som bäst på med hans favoritsysselsättning - att försöka verka så skräckinjagande som möjligt och "bitas" genom plasten.

Ida: Japp - de är mjuka små saker - men inte så kul om man är allergisk! Sköt om dig gumman:-)

Emma sa...

Min katt gömmer sig i resväskor, under lakanen i uppbäddade sängar och i kartonger.. Helt hopplös!

Smartasmia sa...

Emma: hehehe...läste för ett tag sedan om kissen som följde med sin matte helt oplanerat på flygtur i mattes resväska:-). Jag lider med dig;-) Tack för kommentar, förresten!