13 januari 2007

Herr Boudoir nyfriserad

Foto: Smartasmia


Det brukar bli ett fasligt "kacklande i hönsgården" (läs bland oss ffa flickor i modebloggsvärlden) när någon av "hönsen" varit hos frisören;-). Själv ser Smartasmia ut som en övervintrad hippie i sin lätt ovårdade page för tillfället (lägg till detta till ett propert sängrufs då jag inte kommit till duschstadiet ännu).

Allas vår Herr Boudoir ville givetvis inte vara sämre - så här ovan ger han sin variant på "varit hos frisören"! Nu är det ju så att Herr Boudoir vill vara anonym och det får vi bara rätta oss efter. Därför visas ingen "framifrånbild" på den mycket tjusiga vågluggen a la 50-tal som han faktiskt gått och fått till. Herr Boudoir vill också påpeka att Smartasmia inte var alltför vänlig mot hans stackars frisyr och huvudform när "hon behandlade honom i photoshop" och framför också att "det är mer rockabilly över det än synth som det annars lätt kan misstolkas för i ovan bild".

Herr Boudoirs - och faktiskt även Smartasmias - frisör är ingen mindre än den otrolige farbror Bobo (en "redig gammel rockabillyräv") på den eminenta hårsalongen "
Blow Out", Tyskbagargatan 6, Stockholm.

Så är det.

14 kommentarer:

Mill sa...

Det låter grymt tycker jag! Min sambo kör 3 mm-stilen så jag få aldrig se några roliga frisyrer...

Smartasmia sa...

Mill-tösen: jope - han blev riktigt fin..även om min behandling i photoshop kanske gav mer att önska....Läs blev jättefin!
Ha en skön dag:-)

ruby sa...

kanske inte den schnyggaste bilden (sorry) men säger du att det är bobbo som friserat förstår jag att din babe är jävligt het på riktigt.

Smartasmia sa...

Ruby: visst är det Bobo som frillat:-). Du behöver inte be om ursäkt för redan bekräftat kackig bild:-). Tack för kommentar!

Anonym sa...

Oh. Jag vill se framifrån! Låter grymt.

Smartasmia sa...

Shopoholychic: sorry, sötnosen, inga undantag;-) Herr Boudoir hälsar och tackar!

Kerstin sa...

Åh, vad fiiiiiiint :) Det blev ju skitbra :)

Smartasmia sa...

Kerstin: hehehe..kanske inte på bilden, då..men jag lovar att Herr Boudoir är nu, som Ruby uttrycker det ovan, "en jävligt het babe":-) Herr Boudoir tackar förstås!

Förresten var det ju inte alltför länge sen en av mina s.k. "hönor" gjorde ett otroligt vackert klipp;-)

Käthe sa...

Vilket kul inlägg! I början klagade jag alltid när sambon klippt sig då jag tyckte det blev för kort. Och nu brukar jag inte ens upptäcka det förrän flera dagar har gått. :)

Smartasmia sa...

Käthe: hehehe..tack! Såna är de, de små rackarna - talar inte ens om när de friserat sig;-)

Mary sa...

En rockabillyräv som frisör? Det här låter intressant, berätta mer!

Smartasmia sa...

Mary: Bobo är en riktig rockabillysnubbe - med pomada i håret och schysst dressad a la 50-tal. Han har ett genuint intresse i 50-talets "ungdomskultur" med amerikanska bilar, rockmusik m.m. Och han är en sjujäklans frisör - och riktigt duktig på bl a "50-talsklippningar":-)

fruitcocktail sa...

Vilken härlig frilla!! Kul att han vågar sig på något annorlunda!!:) Roligt att Herr Boudoir dyker upp lite då & då i bloggen!:)

Smartasmia sa...

Fruitcocktail: hehehe..ska framföra det till honom! Men i lagom doser..man skola icke ge Herr Boudoir för mycket utrymme, ty då svullna hans ego.