21 februari 2007

Tema Modernt 20-tal

Foto: Net-A-Porter



Det är dags för ett litet "Tema" igen.

Denna gång har temat rubriken "Modernt 20-tal" och jag har hämtat inspiration från nätbutiken Net-A-Porter. Priserna är höga, men viljan är god (läs inspiration).

Klänning från Vanessa Bruno, 170 Euro; skor med t-slejf från Christian Louboutin, 594,25 Euro; kuvertväska/plånbok i läder från Lara Bohinc, 398,77 Euro; halsband från Erickson Beamon, 228,32 Euro.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Å väskan var underbar!:)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Mary Lady Luck sa...

Hej hej, ramlade in för att säga god morgon, eller snarare god middag kanske och så har du pysslat så fint! 20-talet var verkligen fint och verkar ha varit ett speciellt årtionde, man hade ingen aning om allt som skulle gå åt helvete i framtiden ha ha! Nu lät jag lite cynisk men det är jag ju förstås inte, jag menar ju bara att tidsandan verkar ha varit optimistisk. Hursomhelst så älskar jag den där plånboken, har tillochmed drömt om den :) Kram på dig!

Smartasmia sa...

Sophie: aha..kul att höra av dig igen. Jag var dig ju på spåret där på Norrbacks visning - så nu vet jag ungefär vem du är:-) Väskan är störtskön - önskar bara att den kostade lite mindre..

Mary: God morgon/middag själv där sötingen. Har för mig att du hade med den i ett tidigare inlägg, men orkade inte gräva. Japp - den är verkligen speciell! Och nej - du är inte cynisk - bara reell:-) tjipp och kram tillbaka

Sara sa...

ååh vad sött! väskan var wonderful. inte bara kollaget är inspiration, du är!

Smartasmia sa...

Sara: tack så jättemycket, sötingen - nu gjorde du mig jätteglad, juh:-) Kramar

Mill sa...

Jag satt och funderade på 20-tal igår kväll! Läskigt... Det är riktigt tilltalande faktiskt! Tänk om man kunde få till riktiga 20-talsvågor i håret. Det vore något!

Anonym sa...

Vilket roligt halsband. :))

Anonym sa...

Det var en riktigt fin kombination du hade fått ihop! tänkte också kommentera väskan som alla andra! :) Väskan och halsbandet ihop är 2 die 4! ;)

Smartasmia sa...

Mill: där ser man! Låt inte det hindra dig från att själv göra ngt 20-talsinspirerat - det var ett tjusigt årtionde:-) Och vågor i håret är jättefint!

Käthe: japp - visst är det:-)

Stina: Tack, sötnos! Jope - de är riktigt fina ihop:-) tjipp

Chocolatine sa...

Jag älskar 20-tal! Skorna är sååå söta. Hoppas verkligen att få se mer 20-tal på gatan.

Smartasmia sa...

Capucine: tackar för kommentar! Kul att du gillade - och jag håller med; mer 20-tal åt folket:-) tjipp

Vera sa...

åh, men va bra! Taxå mkt för att du skickar denna utsökta outfiten till undertecknad! Hahaha, önsketänkande ... ;)

Smartasmia sa...

Vera: självklart; ska se vad jag kan göra;-) tjipp