22 februari 2007

Tema Mods




Aha! Blev det inte ett "Tema" här igen.

Dagens "Tema" har rubriken "Mods"
och är helt och hållet en Smartasmia-"våtdröm". Utom alla rimliga kostnadsproportioner, förstås.

Vespa: Vespa LX 125 från Vespa, ca 30 000 SEK...; skor: vita Converse, runt 500 SEK; byxdress/overall från See By Chloe, 437,88 Euro; parkas från Dries Van Noten, £ 390.

15 kommentarer:

Anonym sa...

shysst ;). Vart var du igår? Var på Wardrobe och köpte skinnjacka...

Anonym sa...

Yes, byxdressen såg intressant ut. Mycket!

Smartasmia sa...

Sweet-ass-helena: jag var tämligen hemma; fybabban och inte ringa mig! Nu blir jag väldans nyfiken:-)

Käthe: japp - den är riktigt fin..om man knipsar bort prislappen då;-) Tjipp

Mill sa...

En vespa vore inte helt fel, men jag skulle hellre ha en riktig retro!

Anonym sa...

Uberfin parka! Och så favvoskorna! Men tror jag betalade 599 nu, höjdes i höstas, har alltid kostat 499 förut... jag iof köpt mina två svarta par för typ 115 i thailand...

Smartasmia sa...

Mill: jomenvisst för en redig retro...dock är det jobbigt att meka;-)

Ida: misstänkte nästan det. Har inte köpt några själv sen förra våren. Parkan vore definitivt min om den kostade sådär en 3 bagare mindre eller nåt...

Anonym sa...

Snygg jacka.. och härlig moped hehe

Anonym sa...

snyg parkas och härlig moped haha

Smartasmia sa...

Sandra: japp - visst är de:-) mopeden är förresten en "lätt" motorcykel på 125 cc (kubik) och ingen moppe - men mopedvarianten är snarlik. Tjipp:-)

Kerstin sa...

Alltså - byxdress är inget för mig...

Smartasmia sa...

Kerstin: tror att det kommer att bli svårt att hitta ngn riktigt fin - men den här gick jag igång på lite i a f...dock inte priset. Kram:-)

Anonym sa...

Gaah! Älskar vespan! Min papi har lovat mig att köpa en vespa i sommar till mig (tro nu inte att jag menar att jag är pappas lilla rika snorunge!) och jag vill verkligen ha precis en sådan där cool retro sak. Vill ha någonting á la Italien eller med gammal stil fast i ny tappning. Ska printa ut bilden och lägga på hans pannan när han sover. Trevligt uppvaknande! :)

Anonym sa...

Nu har jag äntligen tittat in på din blogg.

Vad gäller Vespa så har jag snålat och köpt en kines-kopia för 10´ istället för originalet som går loss på 28´ för mopedmodellen. Häromdagen köpte jag filmen Quadrophoenia som har snygga skotrar och 60-tals-mode. Scenen när huvudpersonen skäller ut sin konservativa skräddare för att han inte vill sy en tillräckligt smal kostym borde du gilla.

Smartasmia sa...

Aenigma: Hehehehe..kul att jag gjorde dig glad med Vespa-bilden; delad glädje är dubbel glädje. Hoppas också att Papi blir jätteglad när han vaknar upp med Vespan i pannan:-) tjipp och all lycka till!

Bathing Fredrik: kul och ärofullt att Du har hittat hit - du är välkommen! Kines-kopia funkar - bara det är Vespa-känsla i den;-) Japp - 30 bagare hostar man inte ur sig i första taget alltid! Och visst har jag sett Quadrophoenia - och jag passar på att gratulera till ett bra inköp av film - den tål att tittas på ett par ggr:-) Och den scenen är alldeles riktigt helt i Smartasmias smak. Tjipp

Anonym sa...

byxdressen är ju inte mycket till en mods outfit! Den är ju mera rocker aktig!