02 april 2007

11:e plats


NU
är det sluttävlat i Aftonbladets
tävling om "Sveriges bästa modeblogg". Inte alltför överraskande blev det en jordskredsseger för Englas Showroom-bloggen. Grattis till Engla!!

Smartasmia har inte en aning om hur många ev. röster Monokel. fick - men jag tackar så otroligt mycket för dem! Kramar i massor åt folket. Och jag slutade på en delad 11:e plats. Jag är rörd!

13 kommentarer:

aenigma sa...

Inget ont om Engla men jag tycker att din, och många andra av de som låg i toppen, har väldigt mycket mer att ge i modebloggandets värld. Hennes blogg är fin och bra men det är roligare med lite per personligt, edge och roligheter som man får hos andra. :)

Annie sa...

Grattis till dig :D
Kram kram

Smartasmia sa...

Aenigma: tack för de finfina orden sötnosen; nu blev jag jätterörd! Kram och tack

Annie: dito, lillsnuttan, dito:-) tjipp

Annie sa...

Hihi, jag såg nu att jag också kom på 11:e plats! måste nästan fira :D

Smartasmia sa...

Annie: exaktemente lillstumpan där:-) Fira på du! tjipp

Stina (Klädstrecket) sa...

Stort grattis!

Helt otroligt hur många röster Engla fick!

Har blivit mer och mer sugen på att komma upp till stockholm och gå på modette festen faktiskt.. HAde varit så kul att träffa alla!

Mary Lady Luck sa...

Grattis till din mycket hedervärda placering! Men var kan man se vinnare och resten? Jag klickar på måfå men kommer bara till röstningssidan.

Bjooti sa...

Jag tror nog Monokel fick flera trevliga röster!

Missy sa...

Aaaaaw, och jag som tyckte att du skulle vinna. Säkert alltså. Lovar. Men 11:e plats är ju ändå kanonbra! Kul :D !

Ida sa...

11e plats var ju super. Jag tycker i alla fall du är mycket bättre än Engla !! du är kunnig, rolig och bjuder på din personliga stil blandat med intressanta inslag av designers och tips... lite kul att hon inte kan åka dit på minst 1.5 år eftersom hon är gravid ;) inte smart att flyga då..

Det var väl 14000 som hade röstat så inte jättemånga egentligen. Fast jag har ju ingen aning om vad som är mkt i sådana sammanhang.

Smartasmia sa...

Stina: åhh..tackar allra ödmjukast! Hey..det är klart att du ska hit, snuttan! Det är bara att maila, vet du:-)

Mary LL: tack raringen där!! Tror du kan kolla här:
http://aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,1036741,00.html

Bjooti: aha! tack för kommentar - jag tycker om fröken bjootis blogg, minsann:-) Och tack!

Missy: hehehe..jag tackar och bockar för frökens fina ord där:-) Japp - jag är rörd!

Ida: tjipp bönan! Det var f-n så fel att inte mitt favorittvillingpar fick vara med och leka! Ni är superba:-) Tack för finfina ord...jag blir som jag nämnde ovan enormt rörd! TACK:-)

Kram till Er!!!

tedljunggren sa...

Englas är så sjukt värdelös. Sådär jobbigt söt och rosa. Hon har säkert "jambas slickande djur" på mobilen och allt annat som får mig att spy.

Smartasmia sa...

Tedljunggren: om du tänker uttrycka dig direkt nedlåtande om andra här har du nog valt lite fel medie..även om jag givetvis är glad att du läser Monokel! Även om jag skulle hålla med dig tycker jag att det ger bättre signaler till alla om vi försöker undvika att vara otrevliga mot andra..hur mkt man än föraktar/inte tycker om. Hoppas du är med mig här! Tjipp