20 april 2007

Pressvisning Prime M2

Foto: Smartasmia


Igår hanns med en liten tur till trevliga Prime M2 och deras pressvisning för hösten av märkena Polarn och Pyret, Sisters, J store, Brothers, Hunky Dory samt Adidas/Adidas Original.

Det som föll Smartasmia mest i smaken var ovan exempel från Hunky Dory och Adidas. Hunky Dory har bl a satsat på en mer fritidsbaserad kollektion förutom den vanliga a/w-kollektionen. Deras fina skärningar och mjuka linjer känns igen från tidigare kollektioner - det som "gör" Hunky Dory är deras tuffhet i det mjuka - och inför vinterna kan man gå runt i ovan klassiska "slå-sönder-gitarr-tryck" i kombination med en väldigt mjuk och skön tröja. Koftan brevid är i kashmir och var fullkomligt ljuvlig att ta på. Väst/skjorta/kjol har setts förut, men här fanns fullt av små detaljer och skärningar som gav mig en nytänding.

Adidas Originals bjöd på en kollektion inspirerad av olika länder i allt från hitechmaterial till skinn och kändes som något jag definitivt skulle kunna softa omkring i senare i år. Något jag skulle kunna tagit med på direkten var ovan finfina T-shirt med stadssilhuett. Träningsbyxorna ovan är ett exempel på vidareutveckling i den högre skolan; de robotinspirerade silverlinjerna i tyget är inbyggt "extra motstånd" när man motionerar och jag gillade!

Tack Prime M2 för inbjudan och de supergoda hembakade bullarna.

8 kommentarer:

Mill sa...

De mer diskreta plaggen kan jag nog tänka mig, men det andra var nog lite för utstickande för en liten fegis som mig :) Kram

Annie sa...

Hihi, det där med inbyggt extra motstånd låter väldigt high tech :D
B
ra sammanfattning, trist att jag missade...

Kram kram

Smartasmia sa...

Mill-tösen: nej, nej...du är lan ingen fegis, du:-) kram

Annie: japp - inbyggt motstånd är "da shit":-) tjipp och tack!

petig sa...

märket heter faktiskt hunky dory...

Smartasmia sa...

Petig: hehehe..rackans huligan-Smartasmia! Klart det heter Hunky dory...har ju själv ngn kofta hängandes i garderoben. Tack för påpekandet; ska rättas omedelbums! tjipp:-)

Kerstin sa...

Heja - vilka galna saker :)

Anonym sa...

Oh. Kul med pressvisning. Fick också inbjudan, men näej. Jag kunde ju inte komma :( Trist. Till hösten då jäklar - då ska jag gå på allt!

Smartasmia sa...

Kerstin: jope - visst är de:-)

Shopoholychic: det ser jag fram emot:-) kram på er båda!