12 april 2007

Rapport från Modette-festen I

Foto: Smartasmia


Så var Smartasmia hemkommen och uppstigen (för länge sedan) efter gårdagens Modette-fest.

Oj, oj, oj...vilket party och vilken kväll! Speciellt fördrink i den sobra pianobaren på Grand Hotell innan med några för mig redan bekanta bloggansikten, men också en del nya. Tack Anna för ölen:-)

Nu är ju Smartasmia inte världens bästa fotograf....och därav ovan försök till att återge kvällen till Er. I bild ovan kan jag ge er följande ledtrådar: Annies World, Min Shopping-(b)logg, Marc by Marc Jacobs, Hopplösa Modenördar (eller Fashion Nerds om man hellre vill), Cissi, Mills Svada, Annas blog feat. Mel E, Smart-ass-Helena samt Johanna. Sen är det upp till var och en att pussla ihop rätt mot rätt...:-)

I bilden nedan kan ni skymta buffébord innan vi modemänniskor hungrigt kastade oss över det. Vidare kan ses en otroligt fin Camilla Norrback, en Francincense och en Hotspot, urtjusiga de med.



Foto: Smartasmia

Efter en mycket trevlig timme i nämnda pianobar fortsatte ett ystert gäng hönor (läs modebloggare och annat löst folk) till Operaterassen för kvällens Modette-fest. Efter en stunds köande kom vi in och fick beskåda hela "spektaklet". Och jag gillade! Små barer med dricka, uppträdande i "lilla rummet" samt ett stort buffébord och tillhörande efterrättsbord. Inga dåliga grejer! God plockmat och välkomstbubbel gjorde sitt till för att förhöja feststämningen.

Tyvärr lyckades jag med bedriften att missa hela Modette-redaktionen (var gömde ni er egentligen...?...lilla rummet sades det, men där syntes inga välbekanta ansikten). Därför ett JÄTTETACK här för en väldigt rolig kväll och fest!

Sist men inte minst vill jag också passa på att tacka Micael Bindefeld AB och framför allt urtrevliga och vackra pinglan Sophie därifrån. Det är henne ni kan beskåda i nedan foto. Sophie mitt i färd med att dela ut "goodie-bags".

Foto: Smartasmia

18 kommentarer:

Annie - PD sa...

Åh vad fint det blev - så kul kollage, tack för igår :D
Kram kram

Smartasmia sa...

Annie: hehehe...tack själv älsklings-Annie´n:-) Du är bra, du! Och rackans huligan-fotograf-Mia - Herr Boudoir skulle försöka rädda resten av bilderna åt mig...:-) tjipp

Anna sa...

Haha de var ju inne i rotundan som jag sa - fast jag skulle nog kalla det för stora rummet ;). Kul var det i alla fall! Idag har jag ont i benen.

Smartasmia sa...

Anna: hehehe...men du vet, mitt lokalsinne och annalkande demens:-) Och du var ljuvlig igår - liksom Mel E:-) Förståelse för onda ben... tjipptjipp

Sincerely Johanna sa...

Ni har skrivit att ni fick goodiebag men inte vad det var i den. Vad kul att kvällen blev lyckad och tack för den fina rapporten. Kram

Anonym sa...

Fina bilder och vad trevligt ni verkar ha haft. :) Där missade man något.

Anonym sa...

haha! vad pysslar jag med. ser lite slirig ut tycker jag bestämt. kul kväll var det & trevlig att ses. vill fortfarande klappa dina ben (kanske inte sa det igår, men det fanns i min tanke, som en tvångstanke).

Smartasmia sa...

Johanna: jag lovar en beskrivning lite senare:-) kram

Käthe: saknade dig där liten:-) kram

Sicilia: för det första kan inte tant jag stava - ber om ursäkt - och för det andra var jag så trött i morse att jag glömde länka till dig! Kan du förlåta mig, sötnosen?? Du var söt som ett helt safari där igår:-) och en väldans trevlig bekantskap. Det är bara att tjoa till så får du komma och klappa:-) kram

Sara sa...

du har den bästa redogörelsen från festen hittills! jättekul att läsa :)

Smartasmia sa...

Sara: tack sötnosen; jag gjorde mitt bästa med tanke på att jag var hyfsat trött i morse:-) kramkram

adoremy sa...

åh va kul att ni hade trevligt darling:) jag hade min egna modette fest hemma i soffan med tidningen i knät, inte fel det heller:)

Smartasmia sa...

Adoremy: aha..där är du ju:-) Alltid kul när fröken kommenterar här! Japp - det var helt OK! Och det är ta mig sjutton inte fy skam med en Modette-hemmakväll heller:-) Kram

adoremy sa...

smartasmia: japp, här är jag! har inget internet hemma.. får det om tre veckor! hoppas din påsk va trevlig:)

a spoonful of mint sa...

Kul var det. Du gjorde helt rätt som valde de gula skorna. Vi ses, kram! (Gud vad jag är seg idag)

Mary Lady Luck sa...

Åh vilket party!

Smartasmia sa...

Yeh-Yeh Girl: och du var grym i dina stövletter och lilablå strumpisar...förresten HELA du var grym:-)...och jag är ganska seg jag med... Kram

Mary LL: japp - jag kände mig nästan som Peter Sellers där också...hade min "blottarrock" på mig dit och hem:-) kram, hjärtat

Anonym sa...

Fina bilder! Själv glömde jag tyvärr kameran hemma. Suck. Kul att träffas hur som helst! Det måste vi göra om. Och du var så tjusig igår! Kram.

Smartasmia sa...

Shopoholychic: titta vem som snackar;-) - alltså - ska du säga (som var rackans finfining där):-) Kram tillbaka och tack!