06 april 2007

Tema Cruising

Foto: Lowlife (cykel); Tres Bien Shop (jeans); My Wardrobe (väska); Net-A-Porter (skor); Nitty Gritty (jacka, piké); kollage: Smartasmia


Hemma från Blåkulla igen har Smartasmia gått och blivit lite cykelbussugen (kan ha att göra med hoppig kvastfärd).

Temat för dagen blir därför "Cruising" - en liten återkoppling till cykel ovan och 60-talets surfare i Kalifornien.

Cykel: Nirve i samarbete med Paul Frank, modell "Hulius", 3995 SEK; jeansbrackor: FASR, 1195 SEK; väska/plånbok: Orla Kiely, £62; jacka: Frank Perry, modell "Harrington", 1295 SEK; piké: Frank Perry, 499 SEK; sandaler: Emilio Pucci, 200 Euro.

17 kommentarer:

Tillvaron sa...

Jag är helt såld på sandalerna. Och börsen. Och såklart cykeln.

Smartasmia sa...

Tillvaron: hehehe..fy mig och fresta:-) Och grattis så mkt till Modette-biljetten:-) tjipp

Mill sa...

Vilken underbar cykel. Här blir dock alla cyklar stulna (mitt på dagen, utanför huset) så jag har gett upp hoppet. Vägrar slänga ut flera tusen för att få behålla cykeln i några veckor. Vandaler! Dock mycket inspirerande kollage och jag vill genast bege mig på cykelsemester!

Lolita Loco sa...

Fy bumsan vilken läcker cykel... Fick fem stycken stulna på ETT år när jag bodde i Uppsala, men här i Sigtuna borde man ju faktiskt kunna få behålla en.. =)

Smartasmia sa...

Mill: hmmm..behöver nog inte tillägga hur det funkar med cykel i Sthlm. Jag hade en beachcruiser som jag köpte i Kalmar -97 och när jag kom upp till Sthlm med den -03 sparkade ngn sönder den när de inte kunde få loss säkerhetslåset...huliganer är ett milt uttryck... Dock älskar jag cruisercyklar:-) kram och tack sötnosen:-)

Lolita Loco: japp - visst är den:-) Och man kan ju tycka det...dock finns det fula fiskar lite varsomhelst. Kramkram

therese sa...

Oh, jag som funderat på o köpa cykel. Den där vore ju grymt flådig att trampa runt med, om man ändå bara inte vore rädd för o typ cykla omkull, cykla på o sånt...:/

aenigma sa...

Ohhiii, jag vill också susa iväg på en fin cykel. Dock känns det väldigt långt borta i framtiden här. Det är liksom snöstorm. Och blåser 20 sekund/metern. :( Blää
Men väskan med Bersåliknande blad var ju hur fin som helst! :D

Mia sa...

Sandaletterna var otroligt mumsiga...cykeln var lite snygg och spejsig..synd att jag är så dålig på att cykla...:)

Käthe sa...

Vilken kul cykel! :)

Smartasmia sa...

Therese: jag hade - som jag nämner ovan - en beachcruiser för några år sedan. Det var det softaste jag cyklat på. OK att den kanske inte funkar för 10-milsrundor, men ett par mil är helt OK för rumpan:-)

Aenigma: tjo, fröken:-) Hmm...det kom just ner några snöflingor och hagel i Sthlm...greppar vad du menar;-) Men snart så..snart! Och väskan finns som riktig väska också (läs stor)..multum fin:-)

Mia: japp - sandalerna är tokfina! Och träning ger ju färdighet, du vet:-) kram

Käthe: visst är den:-) kram och tjipp

Johanna sa...

Jag brukar alltid cykla som Hedvig i Från A till Ö du vet. Det är så kul. Den där cykeln skulle vara perfekt för det med korg och allt. Härligt våkcollage. Glad påsk. Kram

Smartasmia sa...

Johanna: hahaha..japp - jag vet vad du menar:-) Och visst är det en Hedvigcykel ovan! Tack - och glad påsk till dig också:-)

Mary Lady Luck sa...

På den där cykeln kan man verkligen susa fram med klass! Jag skulle matcha med ett par 50-talsglasögon och en ros i håret :)

Anonym sa...

Japp. Jag behöver faktiskt en ny cykel - och den där gula faran skulle jag inte tacka nej till! Ha en trevlig kväll. Krams.

Smartasmia sa...

Mary LL: yepps - jag kan se det framför mig:-) tjipp

Shopoholychic: inte jag heller..:-) och detsamma till dig, sötisen

Mimo sa...

Tuffa skor!

Smartasmia sa...

Mimo: hejhopp! Välkommen hit:-) Japp - jag är lite lagom förälskad i dem också:-) Ha en bra lördag.