23 maj 2007

"Många bollar i luften"

Foto: Smartasmia


Ovan uttryck är ju någon slags kvarleva från platsannonser från tidigt 80-tal då de började dyka upp i ffa just platsannonser för arbeten. Otäckt att man fortfarande kan stöta på det i sådana idag.

Smartasmia kunde dock inte låta bli att använda sig av detta för mig så förargliga uttryck då det liksom passade in så ypperligt på ovan bild. Sorry Fröken J! I bild syns en av mina närmaste vänner Fröken J. Hon är i skrivande stund väldigt höggravid och bilden ovan är bara ett par veckor gammal. Det roliga med Fröken J är att hon faktiskt ser ut att just ha svalt en basketboll. Som en orm ungefär. Jag har sett det där fenomenet förr - har ett par väninnor som liksom Fröken J är av den typen som alltid varit väldigt smala hur mkt de än äter. Genetiskt.

Då jag inte är en fan av storleksdiskussion bland ffa oss kvinnor passar jag också på att påpeka att detta är en av de få ggr jag någonsin kommer att nämna just storlek på folk i ett inlägg. Världen skulle te sig hyfsat tråkig om alla såg likadana ut. Basta!

Fröken J kan alltså "kläcka" vilken dag som helst i stort sett. Foto ovan är från en soft skärgårdsö i Stockholm där Fröken J och Herr M köpt sig en tomt. Grunden syns ovan och idag står där ett så gott som inflyttningsbart hus. Det är alltså mycket nu för Fröken J och Herr M. Smartasmia håller alla tummar i världen för att lillbebben kommer att dyka upp hyfsat smärtfritt. Kram till bästaste Fröken J och Herr M så länge.

3 kommentarer:

Annie sa...

hihi, det ser nästan lite overkligt ut med kulan på magen!
Jag håller tummarna för att allt går finfint för dina vänner :)

Smartasmia sa...

Annie: hehe..japp och jag ska hälsa dem det:-)

E m b l a sa...

hej smartamia! :-)

pratade med fröken j nyss som sade att du bloggar och att hon finns med på bild här. blev nyfiken på både inlägget och din blogg i sig.

kram / fröken m, vän till j och m, som fick äta av din goda mat på bröderna olsson. :-D