18 juni 2007

Dagens tips

Foto: Smartasmia


Smartasmia och Herr Boudoir gick en liten söndagspromenix igår och råkade då slinka in på möbelbutiken Bolia. Det visade sig vara ett ypperligt drag, ty där inne fann vi ovan supersköna påslakanset i 100% bommullssatäng (sköönt) för halva reapriset. De hade passande lakan till också, men tyvärr bara 150x260 cm kvar (enkelsäng) till det högst facila priset av 50% på 129 SEK. Påslakanen hade kostat närmare 600 SEK/st och nu köpte vi alltså 2 för 325 SEK. Inte illa!

Dagens tips för Stockholmare är alltså ovan finfina påslakan. De är dansktillverkade och har miljömärkningen "blivit kontrollerade för att ej innehålla giftiga kemikalier". Fanns inte så värst många kvar igår (skulle tippa på ett 20-tal) så skynda fynda. Möjligt att de skickar också, fast det får ni ta reda på själva (Bolia skickar ju i a f möbler).

9 kommentarer:

MiaShopping sa...

Bra tips! Hade de rea på andra saker också?

Smartasmia sa...

Miashopping: de hade lite porslinsrea också...ex.vis halva reapriset på lite vaser, skålar, någon kudde och fyrkantiga ätskålar (a la japanskt). Tjipp

eddie sa...

gillar att du bloggar så "brett", man blir aldrig uttråkad och tvivlar inte heller på det som skrivs. Tack för det, följer flitigt !

Smartasmia sa...

Eddie: tack så väldigt mycket för din fina kommentar; jag blir jätteglad:-) Och du är otroligt välkommen att fortsätta följa!

Johanna sa...

Härligt med lite fynd. och miljömärkningen gör det inte sämre. hört något om du fick biljett? kram

Smartasmia sa...

Johanna: japp - visst är det:-) Nope - inte ännu. Det kommer nog att ta ngn vecka skulle jag tro. Kram

Missy sa...

Vilket toppentips!

Smartasmia sa...

Missy: bra att du gillade:-) tjipp

donnasandra sa...

Fina! Älskar Bolia, men det är annars lite för dyrt för min studentekonomi ;-)