14 juni 2007

Hemma igen och Dagens hjälte


Jomenvisst är Smartasmia tillbaka i stan igen (Sthlm alltså). Helskinnad. Utvilad medium. Hyfsat yster.

Flygresan hem var turbulent....åtminstone de sista 10 minuterna innan landning i Bromma. Kan man bli jetlaggad på resa Kalmar-Bromma? Jag tror nog att jag blivit det. Måste nog sova några dygn nu för att komma ifatt omställningen.


Stockholm var sig likt. Hann med en liten tur till Nitty Gritty för span. Tänk...har varit utan närhet till kläder nu i 4 dgr. Det var på snabba fötter jag styrde stegen dit - jag lovar! Handlade zero...zipp..nada till mig själv. Till Herr Boudoir blev det ett par espadrillos. Det är ju sommar ändå och Herr Boudoirfossingarna behöver en lättare beklädnad. Han talade om Hawaiiskjorta idag. Att han ville ha det alltså. Jag godkänner utan prut....finfint till rockabillyfrilla.

Förresten gjorde jag just en hjälteinsats...vilket gör att jag utnämner mig själv till dagens hjälte också. Bor i hyresrätt och nere på gården har vi några utemöbler och ett gigantiskt träparasoll med linneduk. Den höll på att blåsa iväg mot ny innergård just och jag var nere i tre skutt och räddade den in i redskapsskjulet på samma innergård. Ingen annan gjorde en ansats så..nu kan vi fortsätta njuta under parasollet i sommar.

4 kommentarer:

yeh-yeh girl sa...

Välkommen hem igen! Och, bara killar med rockabillyfrilla får bära hawaiiskjorta.

Smartasmia sa...

Y-Y Girl: tackar:-) och det stämmer ypperligt!

Johanna sa...

Välkommen hem. Ja det är bara att kliva in och göra en hjälpande insatts. Kram

Smartasmia sa...

Johanna: tack sötnosen:-) Och jepps - superhjälten moi räddar parasoll:-)