06 juni 2007

Mjällhet

Foto: Smartasmia


Smartasmia och Herr Boudoir är precis hemkomna från en liten tur till skärgårdsö. Med tillhörande grillning (scampi och grönsaker) och ett olycksfall i arbetet i form av lätt vidbränd Smartasmia (läs solen - ej grillen).

Herr Bäverlim och Herr Annoying har varit ensamma i lägenhet över natten och tillbaka där igen insåg vi att tejpen vi brukar spärra skafferidörren med inte hade hållit den här gången. De små huliganerna hade inte bara brutit sig in - nej, de hade också passat på att förse sig rejält av torrfoder som förvaras där.

Så här mjäll (ovan) kan man vara när husse och matte äntligen är tillbaka.

Japp - ett riktigt "medelålders-tant-med-katter-utan-barn-inlägg" det här. Det bjuder jag på.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Ja men det är en skön kontrast till alla mitt älskade barn inlägg som finns hos de som har barn. Man tager vad man haver. Kram

Annie - PD sa...

Men åh, en katt. Och en till! De är underbara - huliganer eller ej.
Hoppas att ni hade det underbart ute i skärgården (trots bränna ;))
Kram

Smartasmia sa...

Johanna: hehehehe..det har du rätt i:-) kramkram

Annie: japp - ännu en huligankisse här. Herr Annoying brukar hålla om oss ibland enligt ovan när han inte vill att man ska gå iväg. Och det var underbart i skärgården - trots brännan! Kram tillbaka

Jenny sa...

Lät härligt med utflykt och grillning :) måste säga att jag också är lätt vidbränd efter en timme utomhus idag, men förhoppningsvis blir man brun också nån gång.

Smartasmia sa...

Jenny: det var toppen:-) och möjligen lightbrun i mitt fall - fast hellre det än hudcancer... Kram vännen!