01 juni 2007

Måndagsbus

Kära läsare av Monokel.

Den observante läsaren har kanske noterat att Smartasmia de senaste dagarna "kuckelimuckat" med små konstiga kommentarer här och bland andra bloggar......allt med den gemensamma nämnaren måndag. Det är dags att erkänna. Krypa till korset och berätta sanningen.

Jag håller på att samla ihop lite shopping- och mingelsugna folks som vill följa med på en liten shoppingkväll nu på måndag 4:e juni med start kl 18.20. Vi är i nuläget runt 10-12 stycken chicks som anmält oss för detta lilla event. Nu tänkte jag göra en liten efterlysning här bland er läsare: är det någon som känner för att hänga på tycker jag att ni ska maila mig och det senast ikväll. Helst så fort som möjligt. Har en liten deadline då jag ska meddela butikerna i fråga hur många vi blir och den är definitivt slut i morgon vid lunch!

Jag efterlyser ca 5 personer - och ni ska vara säkra på att ni kan på måndag också. Det får bli först till kvarn helt enkelt. Jag kontaktar er sedan under dagen idag - eller senast vid lunchtid imorgon lördag. Givetvis får det även vara tuppar som hör av sig!

Måndagseventet kommer att se ut så här:
  1. Samling på första butiken som är Nakkna vid 18.20
  2. Lätt promenix till nästa butik som är Wardrobe Stockholm med ungefärlig ankomsttid 19.15
  3. Sista anhalten på vår lilla butiksturné är Öös med ungefärlig ankomst vid ca 20.00
Det som gäller dessutom är att butikerna fixar ngt gott att inmundiga i tilltugg- och dryckesväg. Till självkostnadspris! Vi lägger alltså lite pengar för vårt inmundigande. Max 100 SEK/person för alla tre ställena skulle jag tro, men det beror på hur många vi blir i slutändan.

Maila mig alltså så fort du kan om du känner dig sugen på detta! Ett underbart tillfälle att spana in tre ypperliga butiker på Södermalm, att mingla inte bara med Smartasmia, utan med flera välkända bloggprofiler och slutligen att förhoppningsvis shoppa loss lite - och förmodligen till något bra erbjudande i respektive butik.

Update:
Kom igen nu! Några läsare måste ju finnas som vill hänga på? Tycker det vore superkul att träffa några av er. Och känn för sjuttons gubbar inte osäkerhet inför att träffa Smartasmia och de andra bloggarna - vi är hyfsat snälla:-) Skynda på att maila mig om just du vill hänga på. Brukar bli superkul på såna här event!

17 kommentarer:

Annie - PD sa...

gaah - blir grön av avund. Lova att ni tänker på mig som sitter på BFR möte då... :|

Anonym sa...

Hade jag bott i Stockholm hade jag mer än gärna hakat på. Vilket kul iniativ av dig=)

Fröken SötSur sa...

Ååååh...det där låter himla kul! Jag kanske kan klämma in det ändå. Får nog åka direkt från skolan. Kände först att jag kanske trängde mig på.

Smartasmia sa...

Annie: jag lovar dyrt och heligt; och du kan ju alltid möta upp senare om du vill:-) Dessutom: ny runda i september förhoppningsvis!

Fröken Ida: japp - ibland önskar jag att jag kunde turnera - speciellt för såna sötnosar som du:-) Men tjoa till om du ska upp - jag har massor med tips på lager:-)

Fröken sötsur: absolut inte! Du är ju en pärla och kan omöjligt tränga dig på! Hörs på mail! Kram

therese sa...

Låter fun. Synd att man inte bor närmre o behöver planera in allt, o att ja jobbar då=( Hoppas ni får det trevligt!

Mill sa...

Näe, vad mycket skojigt ni hittar på uppe i huvudstaden. Jag tråkar ihjäl här nere.

Smartasmia sa...

Therese och Mill: mina små sötnosar - se ovan kommentar; önskar jag kunde fixa turné med eventet - man jag lovar att vara ute i godgod tid till septemberevent:-) Kramar på er

Anonym sa...

Åh så roligt! Jag paxar en plats om det blir en repris till hösten! :)

Smartasmia sa...

Shopoholychic: det är taget:-)

Mia sa...

Vad roligt! Hade önskat också som många andra att jag bodde inärheten. :)

Käthe sa...

Låter supertrevligt! :) Hade anmält mig på direkten om jag hade bott i Stockholm.

Smartasmia sa...

Mia och Käthe: kul att ni hade ställt upp på eventet! och det blir fler tillfällen som sagt:-)

Missy sa...

Säger som... alla? ovan. Avundsjukan är stor. Men jag hoppas att ni får en fantastisk kväll, det kommer väl en utförlig rapport??? :-)

Jenny sa...

Åh, jag vill också, men är ju fortfarande i Finland då, gah saknar stockholm som vanligt. Om något sådant trevligt annordnas igen ska jag se till att vara hemma i huvudstaden :)

Smartasmia sa...

Missy: japp - jag lovar att dokumentera oss:-) Och som till alla ovan: du är inräknad för septemberbus!

Jenny: ahh..fast du är fast med åtminstone en fikatur med mig i sommar:-) kram

Sara sa...

kan inte annat än avundas er stockholmsbor. ha en trevlig kväll!

Smartasmia sa...

Sara: ska ha trevligt för dig också sötnosen!