02 juli 2007

Urbota


Det här vinner Smartasmias pris för "mest meningslösa inlägg i vardagen på länge". Ni som känner mig vet att jag inte tycker om att nedvärdera andra individer så det är med viss tveksamhet jag postar detta inlägg....dock var det alltför frestande.


För övrigt vill Smartasmia inte sticka ut på flygplatser nuförtiden (läs har ingenting med olagliga droger eller dyligt att göra..). Jag tror inte heller att jag skulle bli uppgraderad om jag sätter på en MJ-etikett eller två på väskan. Jag tror inte ens att jag skulle vilja bli uppgraderad p g a detta.

6 kommentarer:

Cajsa sa...

Jo, det kan jag verkligen hålla med dig om! Skit i flygplatsen och fokusera på ditt resmål istället, säger jag. Vart ska du resa? Kram!

Smartasmia sa...

Cajsa: hej sötnosen:-) Nope - det blir ett litet inlägg imorgon förmodligen;-) Och skönt att du var med mig där..började bli lite nervös för att det bara var jag som tänkte Smartasmiaaktigt! tjipp

AC sa...

Vem f*n vill "piffa" sig när man ska sitta sovandes i ett instängt flygplan???! Man luktar ju apa i vilket fall som helst ju! Håller med. Bara utfyllnad!

Ang ditt förra inlägg... Nyfiken bli jag. Gissar på att ni ska ut på en tur. (eller så är ni bara extremt rädda för att bli smittade av någon farlig bacill...) Och missarna ska var hos kattvakterna och få springa ute!! Häpp!

Kram!!

Smartasmia sa...

AC: hehehe..precis:-) Eller snarare - vem bryr sig om att piffa sig när man ska ut och flyga...

Ingen dålig gissning där;-) Lovar att meddela mig lite klarare imorgon:-) kram tillbaka chickset

yeh-yeh girl sa...

Jag tycker att allt som har med resor och väskor att göra är kul. Fast det är klart, det var ju inte riktigt min stil.

Smartasmia sa...

Yeh-Yeh Girl: jag gillar också resor och väskor...men har lite svårt för meningslösheter som i detta exempel:-) Sån är jag. Kram bönan