07 augusti 2007

Viivillaupdate

Foto: Smartasmia


Japp. Smartasmia är tillfälligt (?) tillbaka i sändning igen. Så länge det nu varar med tanke på strulande internetuppkoppling. Misstänker starkt att uppkopplingen kommer att försvinna idag igen då (förhoppningsvis) telefon kommer att bli inkopplad (efter bara 6-7 veckors försök). Vi får se.

En liten uppdatering från ön så; i förrgår fick jag prova på hur det känns med ryggskott då jag lyckades med bedriften att fixa mig just ett sådant under promenad och samtidigt försök att nå bara-ett-litet-hallon-till-som-så-retfullt-hänger-därborta-nästan-inom-räckhåll. Patetiskt? Ja. En erfarenhet jag skulle kunnat klara mig utan....helt klart. I morgon bär det av till kiropraktorn. Min kropp genomgår ett högst irriterande sönderfall. Eller så. Det roliga i situationen var att Herr Boudoir som gick på stig ca 30 m framför mig vid tillfället, först var helt övertygad om att jag trampat sönder en tjockare gren då det faktiskt smällde (japp....ryggskott) hyfsat högt från min rygg.

Ovan lilla bildkollage får representera lite av de senaste veckornas pyssel a la viivilla (läs målning, målning...och lite målning).

25 kommentarer:

Annie - PD sa...

Stackare, hoppas att ryggen blir okej snart! Vilken jädra smäll det måste ha varit.
Vad fint ni har :D Härlig MJ-väskan på kroken också...
STOR kram :)

Smartasmia sa...

Annie: hehehe...japp, det var en rejäl ryggsalut;-) Och tackar för de goa orden! Visst är det Herr Whambag som hänger där. Stora kramen tillbaka!

fashionholic sa...

ont i ryggen babe.. börjar du bli gammal ;) hihi.. nej jag skojja bara, hoppas att du känner dig bättre snart!" krammmmmmmmmm

Kerstin sa...

Så himla himla fint ni har gjort :)

Smartasmia sa...

Fashionholic: japp - tanken slog mig med:-) Fast jag bara är 15! Kramkram tillbaka där

Kerstin: tack raringen - och tack för tipset om klädhästen...nu finns det 2 här i väntan på att vi får råd att skaffa garderober:-)

Mia sa...

Aj, aj, aj...det låter ont! Hoppas att det rättar sig till i ryggen. Och himla trevligt att se lite bilder från huset :)

Smartasmia sa...

Mia: aha...där är du ju:-) Japp - jag har äntligen tillfälligt fått igång nätet igen. Lovar mer/bättre bilder när jag hinner med/kan. Kramen

randigtochprickigt.blogg.se sa...

Nu förstår vi varför du har hållt dig borta. Fy fan rent ut sagt vad fint ni har gjort. Ring SVT snabbt! Ernst ska sluta och efterträdare behövs.

Smartasmia sa...

Randigtochprickigt: hahahaahaa! Jag tackar så mkt - och vilken ära att få efterträda (läs ge Sverige en portion sunt bondförnuft istället för indiandans och ulljuskrona) farbror Ernst;-) Kram till fröken sötis!

yeh-yeh girl sa...

Stackars ryggen! Jag är superavundsjuk på ditt rutiga golv. Det är en av mina högsta drömmar, ett rutigt golv...

Smartasmia sa...

Y-Y girlset: japp - då är vi två om den drömmen! Har nämligen lagt det helt själv (och det märks när man tittar lite närmare...):-) Japp - ryggen ska aktas! Kramkram

Johanna sa...

Åh så fint det ser ut. Hoppas verkligen att det var ett gott hallon så det var värt det. Lycka till hos kotknäckaren imorgon. Och vad roligt att galan blir besökt av oss trots allt. Jag lovar att hålla dig under uppsigt så du inte går med någon annan nu när du lovat Sofie:).

therese sa...

Uh, stackare. Har aldrig haft ryggskott men kn tänka mig att det inte är någon höjdare. Hoppas det blir bättre imorgon.

Smartasmia sa...

Johanna: hallonet åkte in i frysen för framtida behov (läs hallonblåbärpaj)....och rackarns den om den inte skulle visa sig vara god sen! Japp - bäst att hålla koll på mig:-)

Therese: tack för supporten där! Det känns faktiskt redan lite bättre, men Herr Boudoir påstår att det är för att kroppen adapterat till smärtan. Vem vet. Kanske kotknackarn imorgon:-) tjipp och kramen

Jenny sa...

Ser supersnyggt ut det där, vilken härlig ljuskrona/lampa! Usch för ryggskott, hälsa ryggen att den ska krya på sig :)

Missy sa...

Ge hit bordet! NU! Precis ett sånt vill jag ha till miitt kök och du anar inte hur många j***a loppisar, antikaffärer och annat jag letat igenom.

Smartasmia sa...

Jenny: lampan är köpt på Mio för 2 år sedan; gillar jag med:-) Ska genast ha ett allvarligt samtal med min rygg! Är du hemma nu? tjipp

Missy: ahh...lilla bordet är ett gammalt slagbord (ej urgammalt) som jag fått av min pappa. Var obehandlat trä från början, därefter mörkbrunsvartbetsat och numera lackvitt (med lite lysigenommörkt på sina ställen...). Själv blev jag väldigt vit när jag målade det. Ska hojta till om jag får fatt i ett liknande! tjo

Ida sa...

Åh, det ser superfint och mysigt ut!!! Blir nyfiken, du får visa mera bilder varefter ni blir klara. Låter underbart med massa bär inpå knuten. Men krya på ryggen!

Smartasmia sa...

Ida: japp - jag lovar att uppdatera mig. Och självklart är du och pojkvän och Malin välkomna hit när ni vill/kan! tjipp

Ida sa...

Det ser jättefint ut! Vilket schysst köp får jag allt säga.

Smartasmia sa...

Ida: ahh..tack så mkt:-) Jope - än så länge överväger fördelarna. Kom ut och mingla när ni dyker in nästa gång:-)

Linda K sa...

aj aj aaaaj! hoppas ryggskottet försvinner som ett... skott! kram :)

Smartasmia sa...

Linda K: hehehe..nu fick du allt till det, va:-) Japp - jag jobbar på det..eller rättare - fröken kiroproktorn jobbar på det. Kramen tillbaka

Mary Lady Luck sa...

Nu har jag aldrig haft ryggskott, men det ser ut att ha varit värt det! Superfint, förstår att du trivs där :)

Smartasmia sa...

Mary LL: jag trivs som bara den - dock inte med ryggontet...som börjar ge med sig som tur är:-) Fika här ute är alltid öppet!