07 september 2007

Insikter och insekterHahaa!

Smartasmia har tillfälligt (?) lyckats lura datorn att fungera med ett trådlöst nätverk. Fast det kan vara en tidsfråga tills den lägger av igen då den är smart (läs den tror att den är smart). Nästa steg blir att lura blixten att det här är ett dåligt hus att slå ner i. Finns ingenting att hämta här. Alls.

Ön där Smartasmia gömmer sig har iklätt sig en stor orangegulrödgrön höstkappa den sista veckan som dessutom har den dåliga smaken att fälla ohämmade mängder med löv i trädgården här som sedan av ngn konstig anledning hamnar inomhus. Inomhus har också den sista veckan hamnat oroväckande mängder med insekter. Hörni insekterna - det finns fler hus på den här ön....hör ni det! Speciellt Drosophila melanogaster-huliganer (alltså blomflugor) som envisas med att försöka flyga in i Smartasmias näsa, mun eller ögon. Herr Bäverlim fällde en mal alldeles själv igår kväll. Han var väldigt, väldigt stolt kan jag meddela. Är ni sugna på att se en annan kissemiss än Herr Bäverlim eller Herr Annoying som omväxling, kan jag rekommendera min ömma broders kisse Smokey som du hittar om du klickar på "Bosse" under min presentationsbild här till höger (leta efter bilden "Carro and the Cat"....vilket för övrigt är den ena av Piff & Puff). Herr Smokey är självlockig och beter sig allmänt skumt.

Förresten läste jag en rolig liten krönika i senaste numret av Plaza, skriven av fröken Salka Hallström Bornold, titulerad "Dö, Modeblogg, dö". Hehehehehe. Jag gillar. Eftersom detta inlägg håller på att bli lite väl utflippat nu lägger jag av för stunden.

Syns sen.

17 kommentarer:

Annie - PD sa...

Ciao raring
Du får hyra en lövsug alt. lejja in mig. Jag yr över gräsmattan som en blixt om du ger mig en lövräfta :D
Nu ska jag läsa krönikan :)
kram på dig

Smartasmia sa...

Annie: hehehe..du får ytterst gärna komma hit och agera lövsug:-) Krönikan kan nog inte nås online...dock i pappersformatet. Fast den är nästan värd det:-) kramkram

Annie - PD sa...

Smartasmia - hihi, jag kommer! :D
damn, jag märkde det. Går till pressbyrån nu rå.
kram

Lolita Loco sa...

Tack gumman, så nice att läsa din kommentar. Mys på dig.

Och perfa, jag har ju senaste Plaza liggandes oläst hemma - ska dyka ner i den så snart jag kommit hem i eftermiddag då! ;)

Puss!

Smartasmia sa...

Fröken LL: japp - perfektemente å min ära:-) Krammys tillbaka till godiset där!

Missy sa...

Hahaha! Det verkar gå vilt till på ön din ;-)

Lolita Loco sa...

Ang. krönikan - ha!ha!ha! Jag dör!

Smartasmia sa...

Missy: japp - du skulle bara veta:-)

Lolita Loco: hehehehe...japp, enochannan poäng där:-)

Anonym sa...

Oj vad nyfiken man blir på vad som står i krönikan. Berätta!!

Mary Lady Luck sa...

Ah! Hjälp! Läskigt med insekter i mängder :(

Vera sa...

Hösten är onekligen här. Även om jag inte har trägård som du, har det likt förbannat smugit sig in en del löv på balkongen - trots att den e inglasad...
Nu ska jag ta en titt på den där krönikan.
Ha det gott!

Vera sa...

Jag förmodar att den inte finns att läsa på nätet ... har letat. Men den e säkert sylvass o bra för hon brukar leverera.

Jenny sa...

Äckliga insekter, har stött på några stycken jag med och de överlever inte särskilt länge efter det..

Johanna sa...

Min första kommentar kom inte med så jag gör ett nytt försök. Synd att jag inte har Plaza men bra för min ekonomi, har många magasin som det är. Vad tycker du då: Bör modebloggen dö? Trevlig helg.

Smartasmia sa...

Anonym: sammanfattningsvis är hon lite trött på modebloggar...åtminstone sådana som skapar "sirap i hjärnan" hos läsarna:-)

Mary LL: japps - vi har t o m en liten korsspindel ute vid garaget....:-)

Vera: ahh...skulle kanske förtydligat i inlägget att den inte finns online..sorry! Hon hade ett par poänger där i a f:-) Och fybabba för löv på inglasad balkong!

Jenny: åhå! Då är du hjärtans välkommen hit och agera:-) tjipp

Johanna: nja...jag håller med om delar av vad hon skriver, men jag tycker att det är bra att folk engagerar sig...även om det är ytligt ibland:-) Ha en brabra helg du med vännen

Kajsa sa...

Det där med att bo i hus och allt vad det innebär har jag fåt erfara. Hur kan mina föräldrar lämna mig, blott 19 år, i ett sommarhus i flera veckor? Det är konstiga djur med alldeles för många ben överallt, blommor behöver tydligen vatten, gräsmattor växer aaaaasfort och att laga mat är typ helt omöjligt. Fast inga höstlöv har jag i alla fall! Då jävlar går jag ut och tejpar upp dem igen... :) Tack för din fiiiina kommentar på min blogg. Du är så gooo!

Smartasmia sa...

Kajsa: hehehe...inte snällt att lämna liten Kajsatös alldeles allena i stora huset! Fast du var modig som härdade ut:-) Japp - redan vid fyra ben kan de börja bli jobbiga, de små sakerna. Ska be Herr Boudoir att börja tejpa höstlöven här - tack för tipset:-) Och du är väl förtjänt av fina kommentarer, chickset! Kramen