27 oktober 2007

Ingen dansar

Omslag: Alien Beat


Smartasmia tycker inte synd om sig själv. Inte jag inte. Nähäää!

Men ibland tänker jag tillbaka på gamla tider när kommentarerna haglade som spön i backen här. Det var kul. Nu är det en skara av mina små favoritbejbs i bloggosfären som lämnar en kommentar ibland (för det mesta). Så egentligen är jag alldeles nöjd. Har inte haft någon vansinnig aktivitet på mitt bloggande de sista månaderna, liksom. Typ. Men ändå.

Det är nästan lite som ovan gamla Smartasmiafavorit till singel (jaja..på den tiden det gjordes skivor i vinyl, minsann) - med Sebastian Håkansson sockersöta uppenbarelse (om Ni minns filmen G är det liksom den söta sångarpojken i bandet Barn som blir övertygad att svika dem och börja i det mycket tuffare bandet Nürnberg 47 som fick en hit med "Hundarna brinner". Alltså. Samme Håkansson som även spelade Abbe i Madickenfilmerna. Och så). "Åhå de e hårt att va ett dansband, när ingen dansar, när ingen daansar" som han sjöng där i Alien Beat 1980 (var någon ens född då..). Fast Ni byter ut dansband till "bloggare" och möjligen dansar mot "läser"....hehehe.

14 kommentarer:

Lolita Loco sa...

Jag vet precis hur du känner dig... Aldrig att man skulle få en känsla av självbekräftelse genom något så fånigt som bloggkommentarer! Aldrig... ;-)

Kram på dig gums, min alldelles egna kommentarsgenerator - ett besök från dig på bloggen har alltid samma upplyftande effekt på ens dag!

Smartasmia sa...

LL: hihihi...nu gjorde du min kväll, snyggingen:-) Och det är inte att leka med! Att kommentera hos dig är en av mina essentielliteter!

Linda K sa...

jo vi läser, vi läääääser! :D

Smartasmia sa...

Linda K: jo, jag tror dig; var bara tvungen att vara ett litet knytt här en stund....från min lilla plats i tillvaron - och jag bugar och tackar finfröken där!

Missy sa...

Aaaw! Bästaste Mia där, du vet väl att du förgyller hela internetet med din fina blog? ;-)

Smartasmia sa...

Missy: ojojoj...den där visste var den tog! :-) För det mesta är jag som sagt alldeles alldeles supernöjd med feedback...men igår var jag ett knytt. Och dessutom ett bra sätt att få in en gammal "slagdänga";-) Kram finaste Missygumman - du förgyller min tillvaro!

Ida sa...

Ooh vad jag känner igen det där. Jag har blivit sämre både på att läsa min favoriter och att blogga själv varje dag. Det genererar både mindre kommentarer hos andra, och hos mig.

Jag kan känna att jag inte är ensam, om vare sig det ena eller det andra. Det är färre idag än för kanske ett halvår sen som läser 25 bloggar varje dag och kommenterar på alla inlägg, eller har jag fel?

Jag tycker fortfarande att du gör ett bra jobb, du får inte sluta helt!!!

Smartasmia sa...

Ida: jope - jag håller med dig; modebloggen dog hyfsat i våras...men de som fortfarande är kvar är det av ngn anledning;-) Tack för de fina orden, förresten! Och dito, sötnosen.

Jenny sa...

Håller helt med, man har inte alltid tid och humör att uppdatera bloggen men trogna läsare stannar ändå, jag blir lika glad varje gång jag kikar in på din blogg, (vilket händer minst en gång om dagen). Även fast det kanske inte blir någon kommentar varje gång så ska du veta att vi är många som älskar att läsa allt du skriver. Får så mycket inspiration av din blogg, det behövs absolut när man bor i en liten stad som Borlänge. Du har KOLL, på det mesta.
Jag har ny blogg adress, glömde lösenordet på den gammla, så uppdaterad är jag. Ska bli bättring from imorgon, lovar.
Ha en underbar kväll och TACK för det fina inslaget om min butik. Hoppas du får möjlighet att kika förbi.
Kram

Smartasmia sa...

Jenny-chickset: vilken skön pingla du är:-) Tackar så väldigt mycket; tycker om dig med! Det har tyvärr inte blivit ngn Dalaresa än p g a huset här bl a - dock hoppas jag att det blir av innan jul i a f. Hey...du behöver inte bättra dig - du är redan brabra:-) kramen

Annie - PD sa...

Jag, Annie PD Detektivsson,lovar att vara dig trogen i nöd och lust, tills blogsfären rämnar och Internettet skiljer oss åt.
:D
Kram

Smartasmia sa...

Annie: hihihi....det är härmed taget:-) Nattkram

yeh-yeh girl sa...

Det är väl så att alla har tappat lite senaste tiden, alla får lite färre kommentarer tror jag. Sen så har du ju haft annat för dig, precis som jag också haft senaste tiden, man bloggar inte lika frekvent.

Min din blogg är ju bland de bästa vet du, även om jag inte kommenterar så mycket.

Smartasmia sa...

Y-Y flickan: jo, jag vet:-) Fast ibland är man bara lite nostalgisk så där. Tack för de fina orden, förresten; även om jag är klok som en gammal uv kan även jag få mina svackor ibland;-) Nattinatt lilla finingen.