15 oktober 2007

Karen Walker aw 07

Foto: Karen Walker (förstoringsbar bild)


Karen Walker flirtar både med 40- som 80-talet i aw 07-kollektionen "Karen to the Rescue" och gör det med den äran. Det är inte bara fröken Back som gillar stora axelvaddar.

Betoning på kragar som ovan till vänster gillas också av Smartasmia. Vad gäller mönstertrenden som varit med oss ett bra tag nu har jag personligen börjat känna en viss mättnad, men klänningen ovan är mer än okej.

11 kommentarer:

Sassy sa...

Tja, axelvaddar är inget för mig, men om vi tar bort dem hade jag gärna adopterat kläderna till höger!

Smartasmia sa...

Sassy: axelvaddar går för det mesta bort för mig med.

Lolita Loco sa...

Ooh...längst upp till höger var en höjdare!

Säg till kissn att han kan få komma hem till mig och fånga silverfiskar i badrummet - jag har gjort slut på hårsprayen så nu löper de fitt därinne... haha (man hårsprejar dem så att de saktar ner tillräckligt för att man ska kunna ta upp dem med papper och spola ner i toan...såklart...)

Johanna sa...

Klänningen i mitten var jättefin. Härligt att du modebloggar lite med, så jag får upp ögonen för nya designers. Den här hade jag inet hört om tidigare.

Annie - PD sa...

Det blir lätt för mycket med axelvaddar... Jag ser ut som ett amerikansktfotbollsproffs då :D
Klänningen var dock finfin. Perfekt mönster.

Kerstin sa...

Så himla snygga saker - precis vad jag gillar. Tack för tipset gullet :)

Smartasmia sa...

Lolita Loco: hehehehe...silverfiskar är en av få insekter som vi inte har här ute..dock fanns det gott om dem i min förra lägenhet och katthulliganerna totalvägrade att röra dem.

Johanna: tack sötingen:-) Och du är välkommen!

Spanerskan: hihi...du planterade just en urkul bild framför ögonen på mig; scenarie i vår: sthlms inre modekretsar som likt fotbollsspelarna tacklar varandra i monsteraxelvaddar på diverse tillställningar:-)

Kerstin: tack själv snyggbönan:-) kramen

Mayumi sa...

Hej tjejen!

Tänkte bara titta in och så ett frö. Jocke o jag e sugna på en ny Kalifornien resa nästa september och nu söker vi trevligt ressällskap. Därför vänder vi oss till er två. Så snälla, snälla, fundera på det iaf!! :)
Kramen, Sussie

Smartasmia sa...

Mayumi: det är taget! Självklart - om hälsan och ekonomin tillåter. Dock har vi ju ett tag på oss nu:-) Skitbra idé! Kramen

Vera sa...

Ja, det här med axelvaddar verkar komma tillbaka. Känns sådär. Men jag gillar verkligen Karen Walker annars :)

Smartasmia sa...

Vera: jomenvisst. Hehehehe..jag tolkar det som ett gravt sådär:-)