26 oktober 2007

Ljus på Berns

Foto: Smartasmia


Igår var en magisk kväll.

Mitt i det djupa höstmörkret lystes tillvaron upp med Daniel Sandbergs utställning "Light" på Berns. Smartasmia intog den klassiska salongen "Berns asiatiska" i ohejdat sällskap med Yeh-Yeh Girl och Annies World. Det var en imponerande samling av upplysta foton som skickliga fotografen herr Sandberg bjöd på och bilderna var så starka i sig själva att de funkade ypperligt på Berns - trots att salongen bjuder på storslagenhet i sig själv.

Fick en liten pratstund med konstnären själv ovan som förklarade att han använt sig av en 80-tals Sinar. Läs mer om Daniel här. Hur som helst var jag imponerad. Så även av den sköna stämningen på vernissagen som supertrevliga Camilla och HelenaModin Åkerlind lyckats skapa. De är bäst på vad de gör helt enkelt! Utställningen pågår enligt ovan datum.

Kvällen slutade inte där för vårt lilla gäng....vi tog en rask promenad från Berns till Camilla Norrbacks butik där vi mötte upp Johanna och minglade med övriga sugna Norrbackskunder. Inlägg kommer senare. Avslutningen på kvällen tillbringades på mysiga nästet Grandpa.

4 kommentarer:

Annie - PD sa...

Åh vilken bra sammanfattning!!! heja dig :)
kram kram

Smartasmia sa...

Annie: hehe..tack; heja dig tillbaka pinglan:-)

Johanna sa...

Jag är så sugen på den utställningen.

Smartasmia sa...

Johanna: ahh..fröken gillar ju foton. Jao - det var en finfin utställning:-)