10 december 2007

Ursäkter och Nobel


Tittut!

Här är jag så igen. Ber om ursäkt för mitt fram- och tillbakaframträdande här, men jag jobbar som sagt på att ta mig tillbaka till mitt jobb för stunden. Har inte glömt er! Ni är bäst:-)

Passar också på att säga att jag fortfarande gillar mina favoritbloggare enligt listan till höger - och mina favoritläsare - fast jag inte hinner gå in och kommentera på Era bloggar just nu.

Ikväll sitter jag och gottar mig framför Nobelfesten på tv4. Trist att inte SVT kör i år....men jag får ändå ge 4:an en liten eloge för väl genomfört arbete. Alla är vi nybörjare i början. Klänningarna i all ära, men det är inte det jag går igång på i första hand...forskarnörd som jag är går jag igång på alla gamla gubbar - och gummor i undantagsfall - som får Nobelprisen. Sån är jag. ¨

Nobelkommitéen: nästa år vill jag väldans gärna ha en egen inbjudan!

Update:
Och en sak till. Vaffan gör farbror Schulman på Nobelfesten...när inte jag får gå? Smartasmia har studerat inte mindre än sedan -92 på universitet/vuxenstudier. Och ska snart upp och disputera..förhoppningsvis. Och har ett studielån som heter duga. Och jobbar på ett ställe ca 30 sekunders promenix från den sal där Nobelpristagarna har en liten föreläsning varje år i Sthlm. Bedrövligt patetisk, jag? Nääähää..inte jag, inte! Nobelblogg my ass. Så det så.

8 kommentarer:

MiaShopping.com sa...

Du behöver inte be om ursäkt! Själv sitter jag här och gungar en liten tjurig O som inte vill sova.

hedgehog-sara sa...

Det där sista undrade jag med, jag menar - det finns ju en hel del andra bloggare som skulle blogga miljoner gånger bättre från festen. Du tillexempel :)

Smartasmia sa...

Miashopping: ahh - rofullt i allt tjurighetskaos;-) Hälsa lilla O att "fjant" Smartasmia kommer och nattar om hon inte genast skärper sig:-)

Igelkottskan: ahhhh..prexis;-) Eller varför inte fru igelkott? Många goa alternativ! Fast jag har inget emot Schulman egentligen....bara lite nyfiken på hur det kunde ske.

Lolita Loco sa...

Inte stressa bönis, vi vet att du älskar oss! *haha*

Åh, jag hoppas så att det går väl för dig med att bli kry och komma tillbaka till jobbet. Håller tumme för det.

Vårat misslyckade försök att fika häromveckan - ska vi göra ett nytt försök antingen någon dag från lördag till onsdag (valfri, pick one!) eller i början på januari!

Maila!! puss å kram

Smartasmia sa...

LL-snäckan: jomenvisst ska vi väl det:-) På mån, tis eller ons funkar för mig - mailar dig när det närmar sig:-)

Kramen och tack!

Kajsa - www.aenigma.blogg.se sa...

Får Schulman gå på Nobelfesten vill GangsterKajsan ooooockså gå jue! Jag har ju till och med fått litteraturpiset på min gymnasieskolas nobelfest så det borde räknas som en merit att få gå på den riktiga. Puff pjuff vad sur jag blir! >:(
Men... nu är jag iaf hemma igen. Väldans trött efter marodörig resa såväl ned som hem men det var det värt. Ich liebe Oman. Smartasmia rekomenderas att styra sin kosa dit med herr Budouir en dag! :) Kramar

Smartasmia sa...

Kajsa: ahhh....min favvogansterchick är hemma igen:-) Grattis till nobelpriset och skönt att du är tillbaka igen! Fast Oman är det nästan okej att ha som giltig frånvaro;-)

http://www.metrobloggen.se/petra sa...

Ja, du har defintivt gjort dig mer förtjänt av nobelfesten än schulman. klä ut dig till honom och gå nästa år är mitt förslag