17 januari 2008

Gamla tider..och nya


Min lista på favoritbloggar till höger börjar bli lång. Den skulle kunna vara ännu längre - det finns en hel del härliga människor där ute med vettiga åsikter och tankar. Är det någon som känner sig speciellt åsidosatt är det bara att skrika till!

Har uppdaterat en del och lagt till några guldkorn som Tre Missar, Fröken Ida, och A spoonful of mint. Den första en helt absurt underbar blandning av tre + en fjärde numera chicks som inte lämnar ett öga torrt. I mitten en högst begåvad snäcka som jag försummat och inte länkat till förrän nu. Dessutom ska den lilla snäckan bli mamsepluppa nästan vilken dag som helst nu. Och hon har en helt okej musiksmak. Den senare en gammal favoritfox till underbaring som öppnat ny blogg för ett tag sedan. God smak och inspiration är bara förnamnet. Väl värda min lista alla tre!

Tyvärr har det fallit bort några stycken på köpet....inte för att de var dåliga på något sätt, utan för att de försvunnit ut i cyberrymden....gått vidare och inte bloggar längre. Let´s talk about fashion, Mills svada och Fashion by a petite t ex. Jag saknar er! Lämna gärna ett litet livstecken här om någon av er har vägarna förbi.

När jag ändå är inne på nostalgi och sånt; det närmar sig "min" dag och idag fyller en gammal vän, som jag tyvärr inte har kontakt med längre, år...Jenny - om du av någon outgrundlig anledning skulle läsa det här: stort grattis på 37-årsdagen! Tänker på dig med jämna mellanrum, sötisen. Passar också på att gratta en än mer osannolik läsare av Monokel i förskott den 19:e....min första "riktiga" pojkvän, tillika sångare i mitt första favoritband "Stalag 17" som sedemera blev till "2000 barn"...Chrille T: grattis till dig med! Lilla professorn:-)


Nu har jag varit nostalgisk för ett bra tag framöver.

15 kommentarer:

Annie - PD sa...

Finfint inlägg :)

A spoonful of mint är dagens hemligaste, upptäckte den igår :D

Kram fina du

Smartasmia sa...

Annie: aha...en god upptäckt:-) Och tack!

Anonym sa...

Åh vad söta du. Jag blev nästan lite rörd. Vilken ära att vara med på din länklista. Tack!

Smartasmia sa...

Fröken Ida: äran är på min sida:-)

Kerstin sa...

Åh, jag borde också uppdatera min lista och lägga till några nya (egentligen gamla) favoriter...

Smartasmia sa...

Kerstin: hehe...inte meningen att ge dåligt samvete:-) Fast jag fann det riktigt roande att plöja igenom min lista...vilket jag för övrigt gör nästan varje dag. Kram

Vera sa...

Det skulle vara jättekul om du ville anta min utmaning!

http://verasvarld.blogspot.com/2008/01/utmaning.html

Jenny sa...

Tackar för tipsen, ska checka ut genast!

Smartasmia sa...

Vera: aha!

Jenny: gör så:-)

Slarvmaja sa...

Ja lilla Slarvmaja lever och mår bra i allra högsta grad! Jag smyger att in här regelbundet och kikar. Har bara tröttnat lite på att blogga. Men ge inte upp hoppet.
Det verkar som om du mår bra iaf...?!
Kramkram.

Smartasmia sa...

Slarvmaja: samma här...ang. tröttnat ngt. Underbart kul att höra av dig, sötnosen:-) Blir glad av att veta att du är här ibland! Jope - jag är hyfsat okej. Går lite upp och ned, men i stort bra. Bamsekramen tillbaka

Mill sa...

Tänk att jag är här och smyger nästan jämt:) Jag är obotlig när det gäller att läsa, men har ingen tid att blogga själv. Saknar det dock ganska mycket.
Lovar att bli bättre på att lämna lite avtryck.
Kram från en alldeles nygift Mill!

Smartasmia sa...

Åh, Mill - min lilla pastill:-) Vilken födelsedagspresent till lilla mig idag att hitta ett alldeles färskt Millspår här! Dessutom en nygift donna; en får gratulera så ända in i de småländska skogsbestånden! En hyfsat jättestor kram så länge foxet:-)

Missy sa...

Roligt att du gjort plats för missarnas mer ytliga sida. Åh, vad glad jag blir :-D

Smartasmia sa...

Missy: det äro en självklarhet! Och inte minst en gigantisk ära att få ha Eder ystra trio-fyro bland länkarna:-)