14 januari 2008

Sammanfattning Jul

Foto: Smartasmia


Jahapp.

Igår tog ju julen-07 officiellt slut. De flesta är nog tillbaka i verkligheten nu....själv väljer jag att minnas en gång till i ovan sammanfattning av öjul. En fråga kvarstår dock; var fanns det obligatoriska julgransplundringsgodiset igår?

Smartasmias jul såg ut ungefär så här:

Samma dag som Herr Boudoir och jag skulle åka ner till Småland för julfirande valde avloppet att lägga av. Vi stod bokstavligen i skiten ett bra tag där, men kom slutligen iväg en dag försenade. På julafton var vi enligt tradition först hemma hos pappsen och sambo för julgröt och därefter hos Smartasmiabror. Smartasmiamamma valde att få nästan 42 graders feber (nära 41 grader med ett par ordentliga febernedsättande i blodomloppet) så julaftonskvällens senare del tillbringades på akuten. Nu mår hon bättre.

Efter mellanlandning på ön bar det sedan iväg igen upp till Dalarna och Herr Boudoirs familj där nyår firades in. Därefter hem igen. Till två mycket välkomnande Herrar Bäverlim och Annoying.

4 kommentarer:

Annie - PD sa...

Ojojoj, stackars smartasmiamamma!
Skönt att hon är bättre!
Julen var mycket bra om än överdosering av skumtomtar.
Stor kram

Smartasmia sa...

Annie: en minst lika stor kram tillbaka till lillfian där! Skumtomtar äro lätta att överdosera. Men ack så goda. Jag ska tillbe väskguden så att din nya kompis återfinns, förresten!

Jenny sa...

Du hann med en hel del under julen! och vad bra att mamsen mår bättre nu :) Kramkram

Smartasmia sa...

Tjo Jenny: jepps - som en skållad vessla:-) Och tack - ska hälsa mamsepluppen. Kram själv, bah!