28 mars 2008

Brutala sanningar och sånt

Humhum...precis som spanar´n Annie skriver har jag en sån där röding till salu. Använd 2 ggr. Billig som sjutton. Slå till, vetja....genom att maila mig. Tack Annie!

Och apropå mitt pågående "mood" enligt förra inlägget: det finns de som har det värre. Linda K: jag tycker mycket om dig och jag hoppas att du får leverera snart. En annan fining fick också vänta nästan outhärdligt länge på sin leverans. Och när man är lite låg sådär....hjälper det alldeles jättebra att gå ut en stund i solen. Och samtidigt inse att det slagit ut ett par krokusar precis utanför dörren. Sammanfattning på detta: ut med bäbben....in med våren!

Hrmpfhh...nattliga svettningar, humörsvängningar, blombloggning och så.....klimakteriet, någon..? Kan bara sammafatta det senare med detta. Och den dedikerar jag till bönor med dagens humör...som Smartasmia och Linda K.

Update: den lilla röda är SÅLD!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är lite sugen på den röda, men är den väldigt kort i modellen?

Smartasmia sa...

jag kan gå och mäta den:-).....nu är jag tillbaka och måtten är: från urringning fram till nederkant: 48 cm; från axel till nederkant: 57 cm; från nacken till nederkant bak (alltså): 57 cm; från ärm-till-ärm fram: 48 cm.

Linda K sa...

också sugen på den röda... fin som snus! vilken storlek?

puss och kram, du är bäst!

Smartasmia sa...

Linda: storlek L, men som Annie skriver är den lite liten i storlek...men kolla måtten ovan:-)

Annie - PD sa...

Hoppas den blir såld raring :) Saker ska användas och inte samla damm.

Jag tycker L är lite lång på mig, jag är ju bara 168 cm över jordytan (trots vingliga försök med 12 cm klackar ;D )

Kram

Smartasmia sa...

Annie: japps..så var det ju...inte tvärtom:-) Men för att vara en L är den "västkort":-) Och visst ska de det! Kram snyggot

Linda K sa...

*dansar*

Smartasmia sa...

Linda k: hehehe...du är för söt, du:-) Imorgon blir det ivägskick. Så måndag, förhoppningsvis.