12 april 2008

Cykeldags igen...och kanske båtspanTjihoo!

Är det några läsare där ute....fast det är helgigen och allt? Hur som haver har Smartasmia, tack vare en Anna Funderar med son som köpte min beachcruiser, idag varit och inhandlat ovan hybridcykel. Lite mer lämpad för terrängen på ön (läs jag flåsade järnet efter en halv första uppförsbacke vid mitt enda försök med den förra på ön).

En lövkorg bidde det också. Och ett par lerkrukor till trädgården. Avslutningsvis ett båtspan på ön. Annars är det olidligt mycket häng här just nu. Är inte det här den bäste modebloggen, så säg.

17 kommentarer:

Johanna sa...

Vilken fin cykel det blev istället. och vad skönt att du fick den andra såld.

Käthe sa...

Trevligt! :))

Anna funderar sa...

Här kommer en liten rapport fr prinsessfina Anna. Sonen cyklar järnet och retar gallfeber på grannarna med mycket överdimensionerat signalhorn. Haha. Kvarterets bäbisar skriker i kör av skräck, mooahahah. Mycket nöje önskas med nya tvåhjulingen. Och en kram får du också:)

Frida sa...

Mmm, jag som nästan gillar cyklar mer än mode dreglar över din nya fina. Och påminns över att jag måste lämna in min silverspringar-Kona på vårservice. Trevlig helg till dig!

Smartasmia sa...

Johanna: japp:-) Tack!

Käthe: halloj! Jag är en usel kommentatorska för stunden - bara så du vet:-) Det var en helt okej dag!

Anna Funderar: hahahaa! Underbart; säg åt honom att tuta lite från mig med:-) Kram tillbaka där!

Frida: Se ovan till Käthe...sorry! Kul att du gillar mina cykelinlägg:-) Ahhh...vårservicen..den sura, men ack så nödvändiga. Hoppas det går bra:-) Och dito till sötpinglan!

Jo sa...

Båtspan så som span efter båt att köpa? :) Vi har en att sälja ;) Vi hänger förresten rätt mkt på guiden, vi med. Det är mycket man inte visste att man behövde veta... Har f.ö sytt färdigt ballongkjolen och funderar nu på när jag ska hinna sy en som liknar den du visade. :)

Smartasmia sa...

Jo: ahh..sälja båt..? Vadförnåndå? Berätta, berätta! Hehehe...guiden är stället! Man blir så inspirerad. Vill liksom ut och gräva på en gång. Ballongkjolen var rackarns så imponerande!

Jo sa...

En väldigt fin och rar H-båt (segelbåt) som säljs pga tidsbrist. En riktig raring. Finns på Blocket (H-båt, Gbg). Säljs med sorg i själen, men stugan på andra sidan tar ut sin beskärda tid..
Tack för de fina orden om kjolen! :)

Smartasmia sa...

Jo: ahhh...vilken pärla:-) Tyvärr kan varken Herr Boudoir eller jag segla, men man vet aldrig...det skrivs ju att den är den perfekta första:-) stugor tar ut en hel del med tid. Goa gbg och skärgården där...släkten kommer från Hunnebostrand:-)

Annie - PD sa...

Så kul att du slog till - den var snygg som bara den :)
Kram och tack inropet av fatet, du är BÄST!

Smartasmia sa...

Annie: hehehe...du är välkommen! Och vad sa vi nu igen...DU var ju bäst, ju:-)

Jo sa...

Ja, det är vår första segelbåt, och helt ärligt: Det är inte raketforskning direkt, det där med att segla.. ;) Gbg-skärgården är fin, men stugan ligger faktiskt ute på en ö på andra sidan, så vi har övergett västkusten. :)

Smartasmia sa...

Jo: ahh...jag är lite trög ibland. Andra sidan som i östra sidan av landet då:-) Japp - vem vet - efter ett tag här ute är man kanske proffsseglare...eller inte:-)

Missy sa...

Finfin cykel, det där. Det är ju ingen cruiser,men att cykla är en klart underskattad konstform! Kram :-)

Smartasmia sa...

Missy: skön att cykla på i a f:-) Men fin vettesjutton. Praktisk, möjligen;-) Ska bara få till kondisen nu också igen så att jag orkar busköra lite med den. Kram tillbaka på sötpinglan!

Vera sa...

Nice köp! Cykla är så bäst.

Smartasmia sa...

Vera: håller med dig...även fast jag är flåsande helt slut för stunden, nyss hemkommen från en dödsföraktande tur med cykeln på ön:-)