19 april 2008

FragmentVår käraste Missy efterlyste häromdagen ens favoritprylar hemmavid. Nåväl, Missybönan, här kommer de a la ovan bildspel.

Min "röda hörna" (obs...massa kablar och sladdar som har en tendens att trassla till tillvaron för Smartasmia lite överallt i huset), trädgårdsmöbelkit som inhandlades idag, 2 olika hörnor i huset med pressglas (!), en av två gamla ljushållare...ngt ekivoka, en tyvärr ngt liten vespa och slutligen en pryttel från Star Wars. Så klart.

18 kommentarer:

yeh-yeh girl sa...

Wow high tech!!! Fina grejor.

Smartasmia sa...

Y-Y-bäret: just det...här snackar vi anancerad teknik:-) Och tack!

Jo sa...

Åh, vad fin din röda hörna var! Jag gillade de andra sakerna också, men de röda var bäst! :)

Smartasmia sa...

Jo: jomenvisst;-) Tack...ska bara utrota alla sladdar först.

Missy sa...

Underbart! Jag är djupt imponerad av pressglassamlingen. Och röda hörnan. Och Star Wars-detaljen. Och... Och... Och... Ja, du fattar. Finfint, på min ära - Men vad annat kan man vänta av bästa Smartasmia?! Kram på sig :-)

Smartasmia sa...

Missy: åhja...detsamma gäller en viss Missy tror jag bestämt:-) Var ju tvungen att visa lite pressglas till så att sötaste fröken förstod vad det var. Kram tillbaks vetja!

Linda K sa...

cool! fint! vajert! ska också försöka få till det :)

Smartasmia sa...

Linda K: hehe..tack:-) Ses fram emot! Kramen

Camilla sa...

Wow, bildspel! Imponerande. Och fina saker. Har också en röd Cobra. De är så snygga. Och lampetten var jättefin och pressglaset passar perfekt och åh, åh, åh så fint :D

Och härliga trädgårdsmöbler - andas saft och kakor i bersån :D

Smartasmia sa...

Camilla: liten söting där:-) Tack för berömmet - och röda kobror kommer man långt med;-) Trädgårdsgruppen hade krav på sig från mig att göra just det:-) kramen

Johanna sa...

Vad roligt att få en liten inblick i huset på ön som bebos av vår kära Mia.

Smartasmia sa...

Johanna: hehehe..tack:-)

Var dags glimtarn sa...

Och jag föll pladask för vespan? Är det en vespa? Den snyggaste jag sett och här kryllar det av ditos. Ska helt klart köpa en en dag ; )

Smartasmia sa...

Var dags glimtarn: ahhh...nu blir jag en liten smula avis:-) Hehe...det är en litenliten vespa i plast som tyvärr inte har ngn motor. Är väl ca decimetern hög. Brukade köra vespa förr i tiden:-)

Miss Upsey Daisy sa...

Är fröken i krokarna i stockholm 10-12 juni? Tänkte försöka träffa Annie & Evalinn i samma veva. Jag hade missuppfattat tidigare datum Trodde det var i maj... men det var i juni.... :D

Smartasmia sa...

MUD: ahh...nästan ännu bättre för mig:-) Som det ser ut just nu verkar det vara en ypperlig tidpunkt för dejter:-))

Anna funderar sa...

Jag flyttar hem till dig på momangen! Kram till ikonen.

Smartasmia sa...

AF: ahh...du är så välkommen:-) Hehehe...ikon...jag..hehehe. Vilken pudding du var som rödhätta, förresten:-) Fast minst lika som blondo.