15 april 2008

Nya tag


Nu får det vara bra med elände för ett tag!

Som en kontrast till gårdagens tunga vara ger Smartasmia en kort lägesrapport för ön:

1. Herr Bäverlims nya mediciner (a)mot smärta och b)betablockare) verkar ha börjat verka. Nu vill han ut på promenad igen.

2. Avloppsfrågan är högaktuell.

3. Det strömmar in pressglas till ön.

Sådärja. Nu känns det redan lite bättre.

16 kommentarer:

Anna funderar sa...

Nya tag är sköna tag. Alltså vi glömmer ju inte det svåra, finns ju alltid där inne men livet måste levas också. Och vi måste ta de små sakerna till oss och glädjas! (Herregu har jag blivit profet helt plötsligt? Ta det för vad det är, nämligen vistdomsord av högsta klass...)

Smartasmia sa...

Anna Funderar: du är den goaste lilla profetskan som jag vet:-)

Atomflickan sa...

Åh så skönt att Herr Bäverlim verkar piggare!

Blygisens betraktelser sa...

Vi måste absolut se till att leva nu!

Gårdagen var så oerhört tung att det fortfarande svindlar i tanken. Gråtfärdig blir man såklart när man läser dagens tidningar också.

Fram för fler härliga visdomsord, vi behöver dem så väl nu! Massor med snälla tankar skall vi ge varandra.

Kram och roligt det där med det vita pressglaset!

Smartasmia sa...

Atomflickan: japp - på gottåont;-) Det är ett fasligt hallabaloo på honom nu:-)

Blygisen: håller med dig - livsnjutning en masse är det som gäller:-) Lovar att leverera visdomsord så snart dimman i hjärnan lättat;-) kram på dig

Miss Upsey Daisy sa...

Åh, igår tänkte jag på dig och att jag skulle fråga hur det var med Herr Bäverlims hälsa. Skönt att det verkar fungera. :-)

Smartasmia sa...

MUD: hehe...kul att fröken söt tänker på mig. Det är ömsesidigt:-) Japp - han är nästan sitt vanliga jag igen. Hungrig. Pockar på uppmärksamhet. Tjuter vid ytterdörren för en promme. Och så.

Vera sa...

Va bra att han mår bättre :D

Smartasmia sa...

Vera: ahh..hej söt:-) Förlåt mitt dåliga kommenterande hos dig för stunden, men jag har bara tid att hänga här för tillfället. Lovar bättring:-) Japp - det är en tillfällig befrielse:-)

Camilla sa...

Eget avlopp kan göra livet ... onödigt spännande :D

Skönt att höra att Herr Bäverlim är på hugget igen.

Smartasmia sa...

Camilla: så sant så:-) Närapå olidligt så. Han är definitivt på le hugg!

Jo sa...

Det låter bra att lilla missen mår bättre. Jag själv blir lätt lite stissig och mammig när mina är dåliga.. Avloppsfrågor.. Vi ska ut till stugan i helgen och pilla med vårt. Tänk att sådant som hemma är så självklart kan vara så knepigt och omfattande!? Ha det gott o klappa missen från mig!

Smartasmia sa...

Jo: klapp på kissen utförd:-) Han tyckte det var helt okej. Avlopp...guds straff till folket;-) Är mitt uppe i pappersexercisen för stunden...och några månader framåt är jag rädd.

Jo sa...

På tal om båtar, ni vill inte ha en med hål i skrovet antar jag? För en sådan har vi också nämligen. Polisen fr en annan by ringde och ville att vi skulle flytta den (den har ju varit stulen). Projekt avlopp avblåst för en kort stund. Projekt kranbil = nytt projekt.

Annie - PD sa...

Så härligt med pressglas men framförallt att Herr Bäverlim mår bättre. Klappa honom från jamande Annie, han kommer nog ihåg mig, vi fick ju finfin kontakt när jag testade mitt kattspråk :D

Smartasmia sa...

Jo: nej! Det är inte sant...! Ett osannolikhetsmoln av det grövre slaget m a o. Jag skickar en gigantisk tröstkram härifrån. Idag är en helt annan dag;-) Kranbil = dyyrt.

Annie: Herr Bäverlim har du lindat kring ditt lillfinger och mer därtill:-)