10 juni 2008

En ny och två bort


Häromveckan sa jag upp min prenumeration på brittiska Vogue. Har kommit fram till att jag inte längre är särskilt intresserad av Miss V:s festbilder/rapporter. Eller 20 sidor annonser som behöver bläddras förbi innan man ens kommer "in i tidningen". Och att det är för lite kläder och för mycket annat som jag inte tycker om. Slog till på Råd & Rön istället.

Passade samtidigt på att säga upp min DV-prenumeration. Tillför tyvärr inte speciellt mycket för mig längre och har tappat väldigt i sitt modefokus.

Nu ska jag gå och läsa lite Rocky.

29 kommentarer:

Var dags glimtarn sa...

Jag sa upp allt för 3 år sedan när vi flyttade ut. Rätt befriande. De ligger där och ser snygga ut, men innehållet är magert och nästan lite stress över att man borde läsa samma dag de anländer. Ja ja, det kanske bara är jag som känner så. Hursom tar jag hellre ett ex när andan faller på ur tidingshyllan i lokala kiosken.

Smartasmia sa...

VDG: japp - ganska befriande, faktiskt:-) Kram finingen

Camilla sa...

Oj vad jag skrattar. Ökvinnan har segrat! Brittiska Vogue har bytts ut mot RÅD&RÖN ... Måste skratta lite till, du är så söt :D

Smartasmia sa...

Camilla: du är inte så lite söt, du heller:D Kram

Miss Upsey Daisy sa...

Läste en tidning i helgen och tänkte på dig. Eco Queen. Första numret ute nu så vi får väl se om det blir mer..? Men tänkte oh så Mia!

Smartasmia sa...

MUD-skan: åhå! Kan mkt väl tänkas att det kollas upp. Tänk att sötaste fröken tänkte på mig:-)

Anna funderar sa...

Samma sak här, orkar inte ta till mig det extremt magra innehållet. Filter däremot har jag fattat tycke för, längre artiklar utan modefokus dock...Kram till Råd och röns ö-ambassadör:)

A n k i e F o n t ä n sa...

Wow! Låter som utveckling...Jag viskar VI är också en bra tidning. kram

Smartasmia sa...

AF och Ankiefontän: aha...här haglar förslagen fullkomligt in och jag är yr av pur tacksamhet:-) ska genast sätta igång och prova lite ny läsning. Kramar tillbaka till 2 snyggon:D

Annie - PD sa...

DV börjar jag verkligen tröttna på, den känns så... Platt!!
Råd & Rön är Mr T:s favorit så den finns i hushållet - mycket bra :D

Smartasmia sa...

Annie: RR är en tillgång ibland:-)

Jo sa...

:) RR måste ju vara jättebra för en som strävar efter att bli avloppshjältinna! Då vet jag var jag ska vända mig när vi ska göra bra inköp till rucklet i fortsättningen! :D Hoppas att du inte har blåst bort därute på ön...

Missy sa...

Jag är helt med dig här. Heja!

Choklad i kvintcirkeln sa...

Håller med dig om DV. Sa upp min för ett par veckor sedan och saknar den inte ett smack.

Anonym sa...

Jag brukade vara en tidningsnarkoman jag alskade alla sadana dar glossiga magazin och forlorade helt kontakten med omvarlden nar dem damp ner i brevladan...men sa en dag insag jag hur otroligt trakiga de var och nu har jag inte last en Vogue/Dv/Elle eller marie clair och allt vad de heter pa sakert 3 ar, den enda tidningen som faktiskt inspirerar mig till kopsug ar illustrerad vetenskap!(och mojligtvis denimzine for musikens skull)

Frida sa...

Håller med om Vogue..DV har jag aldrig läst. Om du däremot till övers skulle känna för en modetidning vill jag slå ett slag för Harper's Bazaar (brittiska), den är bra. Något även en kollega (fd Londonpolis) höll med om när han tittade igenom den.. :)

Jenny sa...

Bra val :) Jag började av misstag prenumerera på allt om mat, så nu ska det väl lagas god mat eller bara tittas på bilderna. Flashiga modemagasin går inte ens att få tag på här, lite skötn faktiskt.

Lolita Loco sa...

muhahaha... Jag ska inte säga något, så har jag inget sagt. ;)

Vad sägs om att boka in en fika måndag eller tisdag? Min semester har börjat då! På onsdag bär det av till syster i Lund.

Hör av dig bönis! =)

evalinn sa...

Ville bara komma över o säga hej, kul att träffas härom dan! :-)

Jag har just börjat prenumerera på Vogue, får se om jag gillar den bättre än du just nu. DV har jag däremot aldrig lyckats förstå mig på...

Smartasmia sa...

Jo-bönan: hej söt! Nope - inte blåst bort än...fast jag är lite småblåst, så där:-) Japps - RR åt avloppsMia. Det blir bäst så.

Missy: ahh...vilken tösabit att ha på sin sida:-) Kram till fina chickset

Chokladskan: ahh..välkommen hit:-) Hmm...kanske ngt för DV att suga lite på...

Mothersvea: där är du ju:-) Jag är här..men är dålig på att kommentera hos ex.vis fröken du just nu. Det har inget med dig att göra. Jag lovar! Sent ska syndaren vakna...d v s jag. Heheh...kanske säger ngt om min mognadsnivå;-) Illustrerad Vetenskap är en helt okej tidning om man vill ha lite vetenskaplig input utan att behöva vricka hjärnan helt. Kram:-)

Frida: aha! Kanske jag skulle prova den ett nummer eller två. Var faktiskt ett bra tag sen jag läste. Tack för tipset:-)

Jenny: hehehe...jag ser fram emot en jäklans massa goa recept från fröken söt nu då:-) Mattidningar är helt okej. Bara det inte blir matporr av det s a s...eller en massa diettjafs och sånt. Kram finingen

LL-chickset: Haha..ibland är det bra med tysta starka kvinns:-) En fika ska väl inte vara helt omöjligt att klämma in där. Vi kan väl mailas i helgen, månne.

Evalinn: ahhh..vad skitkul det var att träffa en pingla som du! Det göres gärna om vid tillfälle:-) Och du får berätta vad du tycker efter några nummer då. Jag lägger som sagt ner. Kram och mera kaffekylisar åt folket!

A n k i e F o n t ä n sa...

Nu vankas sommarlov. Även från bloggandet. Sköt om dig. Hoppas vi ses efter sommaren. kram

Johanna sa...

Det gjorde du rätt i. Ingen ide att ha tidningar bara för att, bättre att läsa de som verkligen intresserar och tillför dig något.

Smartasmia sa...

Ankiefontän: ahhh..ha en dundersommar, bönan:-) Klart vi ses efter. Kram tillbaka!

Johanna: absolut så:-) kram

Camilla sa...

Jäklar så synd att vi inte kunde träffas när jag var nere. Provade maila på smartasmia men det funkade inte - har tyvärr inte kvar din mailadress pga att min hotmail blev kapad. Hör gärna av dig om du har lust ...

Ville bara skicka stora sommarkramar från mig och Conrad

Smartasmia sa...

Camillaskruttisen: ja, det var trist att inte kunna ses - men jag tror att det blir fler tillfällen:-) smartasmia@gmail.com ska funka. Jag hör av mig annars! Kram vännen

Jo sa...

Hejdu! Jag vet att du inte har varit här på ett tag, men jag skulle vilja utmana dig! :) Kika in på min blogg och se om det är något för en skön ö-fröken! :) Kram!

Smartasmia sa...

Jo: hehe..jo - jag är här - har bara inte gjort några inlägg på ett tag nu. Jag kollar in:-) kramkram

Käthe sa...

Vad roligt att höra att det finns fler som gillar "Råd & Rön". :) En annan favorit som jag har är Apotekets gratistidning.

Smartasmia sa...

Käthe: hehe...Apotekets tidning gillar även jag:-) kram finingen!