17 augusti 2008

Älskvärda varelser och motion

Foto: Bosse


Hahaa!

Med åren har Smartasmia insett hur mkt jag ogillar att motionera. En gång i tiden spelade jag volleyboll på näästan elitnivå (lätt överdrift, men ändå), hade två egna hästar som jag bered OCH bangade inte för en långpromenad/joggingtur i skogen. Det var tider, det. Nu är det andra tider och det närmaste motion jag kommer är mina situps....eller vad det nu är...varje dag och en cykeltur mellan varven.

Men så ibland smäller det till. Ovan är ett sällsynt bevis på att Smartasmia rör-på-sig ibland. Den lågt placerade Herr Boudoir beror på att han "ville var nära vattnet". Han som tagit bilden är en kajakfanatiker av stora mått. Han hade hyfsat kul åt två "storstadsmänniskor" som ömsom slogs om vem som skulle få vila ifrån paddlarna, ömsom var tvugna att ta en rökpaus. Egentligen föredrar jag kajak, jag med. Det ger en balanserad "nära-döden-upplevelse" mitt i verkligheten så där. Med eskimårollningar och allt.

De älskvärda i ovan rubrik är givet de goa entusiaster till bloggarvänner jag införskaffat de senaste åren. En del av dem har kommenterat finfina saker i förra inlägget. Vilket jag blev jätteglad för.

13 kommentarer:

Jo sa...

Sit ups varje dag? Ujuj, det är ju faktiskt duktigt det! Jag tänker på sit ups varje dag. Det är ungefär så långt jag kommer ;)
Vad söta ni ser ut där ni paddlar! :) Min J är kajakare, men jag har ännu inte tagit någon tur. (Trots att rucklet ligger i det som ska vara den bästa kajakskärgården -skäms). Det får bli lite senare när det är lite färre människor på ön. Hellre kall än utskrattad! ;)
Ha en go söndag! kram

Smartasmia sa...

Jo: aha...fler kajakare där ute:-) Funderar själv på att ta en smygrunda framåt höstkanten. Fast kajak-Bosse säger att jag måste kunna rolla innan. Kram sötnosen

A spoonful of mint sa...

Du är också mycket älskvärd. Sit ups, vad är det för något?

Smartasmia sa...

Mintskeden: sånna där blöjor som man står upp i. Vet du väl. Jag är också älskvärd...en tackar:-)

Annie - PD sa...

Här händer det grejor - kajakpaddling och ny bil :D Välkommen i Volvoklubben - puss å kram!

Smartasmia sa...

Annie: puss på sig själv, sötjäntan där:-) Å tackar för medlemsskapet!

Miss Upsey Daisy sa...

Fina personer får fina vänner. Visst är de så?

Dessutom räcker det ibland med att tänka sit-ups!

Jenny sa...

Haha, du skriver så bra. Fint att vara ute på vattnet :)

A n k i e F o n t ä n sa...

Attans vad skönt det ser ut att paddla. Ändå är det just en sån grej som, om nån ber mig följa med på, jag alltid tackar nej till. Så dumt så sej.

Smartasmia sa...

MUD-fröken: jag är med dig där om tänkta sit-ups:-) Och tack sötingen!

Jenny: tjo lillpinglan:-) tack!

Fru fontän: det var INTE skönt de första 10 minuterna...sen var det hyfsat så:-) Häng med på kajakkurs nästa säsong, vettja!

A n k i e F o n t ä n sa...

Jag har mailat frun.

Camilla sa...

Ni ser ut som värsta sjöbusarna :D

Smartasmia sa...

Camilla: hehe..justså!