29 september 2008

En kärlek i plåt

Foto: lånat från försäljaren


God ny arbetsvecka på Eder.

En av Smartasmias små obsessioner är badrumsskåp i plåt. Eller äldre plåt över huvud taget. Som i mekano, gamla burkar, leksaker och sånt. Mot mitt eget bättre vetande går jag igång när jag snubblar över ett riktigt bra gammalt plåtskåp som ovan fining. Har ingen aning om vad det handlar om, men jag gillar det.

Badrumsskåpet/medicinskåpet ovan står snart vid en lantbrevlåda nära mig.

10 kommentarer:

Johanna sa...

Min mamma älskar gamla apotekskåp i plåt. På hennes vårdcentral står det ett som hon är på väg att smussla med varje gång hon är där.

Smartasmia sa...

Johanna: en alldeles ypperlig smak:-)

Annie - PD sa...

Finfint!
Kommer bli ursnyggt på väggen :)

Smartasmia sa...

Annie: japps:-) Den kom idag - och den var något extra, den.

kajsa - www.aenigma.blogg.se sa...

1. Ohoo. Du skulle älska vår vind isåfall! Där har vi en hel gigantisk uppsöttning, naturligtvis i originalförpackning!, med Merklintågbanor. Allt i fin plåt med klara färger och redo att lekas med. Fast det har jag aldrig gjort.. men i plåt är det!
2. Men klaaaaaart att jag godtager en sådan sak som du har som ursäkt för frånfälle i bloggkommentaterandesvängen. Jag om någon vet hur det är. Äter medecin mot depression året runt nuförtiden. Så jag förstår!
Hoppas bara att du vet att en kajsahuligan alltid finns för mentala kramar! Och en vacker dag också en riktig kram hoppas jag?!
Kramar huliganplutten

Smartasmia sa...

Kajsasötisen: howdihoo:-) En vacker dag sitter jag på eran vind och gnolar. Bara så hon vet:-) Lilla snuttan - bra att du godtar ursäkten och jepps - det där är inga roliga saker. Kramen till huliganen

Jo sa...

Oooh, snajsigt! Badrumsskåp SKA vara av plåt. Så är det bara! :) Ha det gott i höstrusket! Kram

Smartasmia sa...

Jo-bejbset: wow - ännu en plåtis där:-) Ha det gott själv, bah!

yeh-yeh girl sa...

Äntligen! fint.

Smartasmia sa...

Y-Y-bäret: jomenmantackar:-)