28 mars 2009

Bara en timme..Så här såg det inte ut på Earth hour på ön.


Alla ljusen var verkligen släckta. Det enda som glödde i mörkret var katternas kolsvart busögon...och några Liljeholmens. Hoppas att fröken Klings önskan gick i uppfyllelse. Det där var nog min konstigaste länkning hittills. Men det bjuder vi på. Hej Kling!

8 kommentarer:

Jo sa...

Vi var uppe på berget och kikade på stan, hade tom med mig kameran för att fota. Vi märkte faktiskt ingen skillnad, men om man kikar på före- och efterbilderna ser man att det släcktes en och annan lampa därute. Jag trodde dock att det skulle vara fler...
Jag antar att det är mysigt ute på ön hos er när det är helt mörkt! :)

Smartasmia sa...

Jo: det mysigaste är att se dig här:-) Det låter som en helt okej kväll där. Jag kan i o f s inte svära på att hela ön var nersläckt, men det är ett hyfsat avstånd mellan husen här så det är lite svårt att avgöra. Men Sthlmshimlen var hur som helst ovanligt mörk mellan 20.20 och en timme framåt. Det var väldans mysigt med Liljehomens i mörkret!

MiaShopping sa...

Vi släckte ner och kikade ut men såg inte heller någon skillnad. Huset mittemot såg ut precis som vanligt med en massa lampor tända. Trist, jag blev ganska besviken.

Smartasmia sa...

MiaShopping: är med dig där - hur svårt kan det vara att bjuda på sig själv en timme och släcka ner..?

A spoonful of mint sa...

Dålig uppslutning helt klart. Två grannar hade bara teven på. Vi körde hela kittet och släckte teven också.

Smartasmia sa...

Skedan: sammaledes här; förbenade generella slöhet!

Miss Upsey Daisy sa...

Vinkar hej då i mörkret. Nu bär det av mot Indien på måndag. Kram

Smartasmia sa...

MUD-skan: menmen..hoppsansa! Indien; bewareofthatdirrtywatter;-) Fasiken vad kul:D Jag hänger med i frökens packning - var så säker! Hör av dig när du är tillbaka, sötisen.