14 april 2009

Boris is a spider

Foto: Smartasmia


Nej...i det här fallet är Boris inte spindeln Boris, utan Boris the bag. Och väskan Boris, Från Mike & Chris, är till salu! Ta en titt här, vettja. Nypris hos Shopaholic var runt 4000 kr på 40 % rea. Lägg till detta modifieringar för 1000 kr på Läderverkstan så är mitt begärda pris om 2900 kr rena vrakpriset!!

Passa på! Vill Du ha fler bilder kan Du maila mig.

4 kommentarer:

Ida sa...

Oj här jag ju jag inte varit på skitlänge..Men nu är jag här och du säljer en väska ser jag ;) Vill bara säga hej och hoppas livet är fint.

Smartasmia sa...

Ida-sötisen: hehe..tror inte att du missat så mkt; jag är inte världens mest frekventa bloggerska nutöftiden. Men det är urkul att du kollade in:-)

Hotness sa...

RÖVEN! Hade jag haft ett jobb hade jag slagit till omedelbart! Jag får hoppas att jag får tag i ett innan den hunnit bli såld.

Smartasmia sa...

Hotness: ahh..det var inte igår:-) Gölle dig, eller så. Såg att du erbjuder problemlösning likaledes. Kanske jag funderar ut ngt. Här på ön dyker lätt problem upp...även om de inte är så stora. Mitt största problem för stunden är att bli av med Boris så jag kan få in lite casch:-)