28 november 2006

Dilemmat med stora väskor


Dilemmat med stora väskor är att de - just det - är stora. Ovan väska köpte jag för ett tag sedan från Alice & Sens, men jag har fortfarande inte premiärburit den. Den är helt underbar i sin överdimensionerade "gammal-börs-stil" och jag vill springa runt med den fint på axeln. Men det blir inte av. Nu ska jag dock skärpa till mig och använda den som packväska när jag ska ner till Småland över jul - jag lovar (minnesanteckning till mig själv).

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Den är superfin ju - det är klart att du ska använda den. Kram.

Smartasmia sa...

Tack sötnosen! Du är verkligen ngt helt extra du = Smartasmia blir glad när du är här och kommenterar - och av att du alltid har en gullig kommentar när man kommenterar hos dig. Dessutom är du en riktig pingla i verkligheten också. Ta hand om dig och ha en superbästa dag:-)

Mill sa...

Jag tycker väskan var grym. Behöver själv en stor väska, men har inte hittat någon som faller mig i smaken...

Smartasmia sa...

Mill: japp - jag gillar den väldigt själv, men som sagt. Dock ska jag verkligen börja använda den...snart:-). Med lite tur kan du hitta riktiga fynd på loppisar - speciellt ute på landet = långt från Shlm, Gbg, Malmö etc där - som tur är - man betalar efter vad det faktiskt är - äldre, begagnat:-) Kul att du kommenterade, förresten; tack!

Anonym sa...

Grymt snygg!!! Verkligen. volkt kanonköp. Vart köpte du den och vad kostade den?

Smartasmia sa...

Karin: om man bor i Sthlm går den att få tag i på Grandpa t ex (kolla annars hemsidan som jag länkar till i inlägget - på återförsäljare, Sverige). Själv passade jag på att köpa den när tidningen ELLE hade den som månadens erbjudande i Club ELLE - tror jag gav 899:- istället för 1100:- om jag inte minns helt fel. Tack för inlägget och välkommen till min blogg, förresten:-)

Anonym sa...

den är ju skitfin, använd den för guds skull. var stolt. hahah :D

Smartasmia sa...

Lisen: tack för kommentar - och du är också välkommen till min blogg:-) Jag ska börja använda den - speciellt nu efter alla bra kommentarer och påminnelse till mig själv! Tjo