31 december 2006

Dagens hjälte


Dagens hjälte
-titeln tillfaller denna nyårsaftondag hela 2 personer!

*Trumvirvel*.....och Dagens hjälte 1 är: Karin; en underbar människa som jag tyvärr inte haft förmånen att få träffa i verkligheten. Hon köpte en tröja av mig på Tradera för ett par månader sedan och allt var frid och fröjd; en snabb och väldigt trevlig mailkontakt efter avslutad auktion och sedan en väldigt snabb betalning. Dessvärre dök aldrig tröjan jag sedan skickade till henne upp och trots idoga försök till att spåra den hos posten förblev den försvunnen. Jag beslutade då att skicka tillbaka halva den summan hon betalat för den och detta godkändes.

Häromdagen dök ett litet mail upp i inkorgen hos Smartasmia från Karin där hon berättade att tröjan faktiskt dykt upp nu - efter ett äventyr ute i postvärlden om drygt 1,5 månader! Sötnos Karin har förtjänat titeln för sin totala ärlighet och för att hon gladde mig jättemycket med sitt söta mail. Tack raringen!

*Trumvirvel*...och Dagens hjälte 2 är: Maja; även här en kvinna jag tyvärr inte haft äran att träffa i verkligheten. Från Kalifornien. Kompis till en kompis till mig. En riktig julängel som utan att känna mig hjälpt mig de sista dagarna med att springa till sitt lokala Western Union-kontor och hämta ut pengar, föra in dem på sin bank och därefter fixa en beställning av en liten grej som Smartasmia längtar efter lagom till sin uppkommande bemärkelsedag:-).

Maja - since you might read my blog from time to time - this is for you, little honeypie: You have earned the title "Hero of the day" that is one of my categories here on Monokel. I am pretty sure that you can figure out by yourself why the heck you got this title today;-). Thanks a million for helping me out in "my need"!

OK - glöm inte bort att Du kan maila mig Ditt förslag på Dagens hjälte!

Kramar till er därute.

2 kommentarer:

Karin sa...

Det var ingen dålig utnämning det! Jag är mäkta rörd minsann men måste samtidigt påtala att du har minst lika stor del i denna titel då du agerat så föredömligt som du gjort.

Ha en riktigt bra Nyårsafton Mia och en god start på 2007! Ska fortsätta hålla ögonen på din trevliga blogg och behöver du tömma garderoben någon fler gång så är det ju bara att höra av dig till mig!

Smartasmia sa...

Karin: tack för din fina kommentar! Ett riktigt Gott Nytt till dig också, liten hjältinna där:-). Visst hör jag av mig när det blir aktuellt! Kram