02 december 2006

Jul på Bröderna Erikssons Dammode

Igår var det ju 1-årskalas hos Bröderna Erikssons Dammode och butiken brevid - Widmans Secondhand & Nu tillsammans med FvH. Jag var givetvis och hälsade på hos bägge butikerna och passar här på att samtidigt tacka så jättemycket för allt tilltugg och dricka OCH enorm mysighetsfaktor.

Hos Bröderna Erikssons tar man julen på allvar - och vilken jul sedan. Kvällen till ära hade en e n o r m julgran släpats in i butiken och kläddes i ståtlig julprakt under kvällen. Den såg väldigt 20-talsaktig a la gammaldags jul ut! När man kom in i butiken igår luktade det underart av julgran, koriandersmyckade apelsiner, lussekrans, pepparkakor och must....mumma:-). Om du vill ha en särdeles underbar tår-i-ögat-framkallande och av
stressande julkänsleupplevelse - gå då för sjuttons gubbar dit så fort du bara kan! Kan rekommendera för julklappsinköp likaså. Njut av korten nedan så länge:
Foto: Smartasmia

2 kommentarer:

Anonym sa...

tänkte bara säga att vi ursäkta att vi inte hann tipsa om härbärget och välgörenheten. Vi har inte hunnit blogga eller varit på datorn så mycket sen i onsdags. Men vi såg att det var flera som hade skrivit. Hoppas det blev bra. Trevlig helg.

Smartasmia sa...

Ida: det är hur lungt som helst - jag vet att ni hade hjälpt till om ni hade hunnit - ingen fara! Ni är sötnosar, ni - och ha en jättebra helg själva:-)