07 januari 2007

Dagens

Foto: Herr Boudoir


Dagens klädval påminner en del om julaftonens, men det var ju ett tag sedan...Och det bästa av allt - det är "ecological stuff" (se Camilla Norrbacks ecoluxury)!

Kofta i merinoull: Camilla Norrback; byxor med inbyggt bälte: Ann-Sofie Back; linne: Milkshake.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Åh. Jag har kollat på Back-chinosen hur länge som helst. Hur är dom i storleken? Är så sugen på att köpa!

Smartasmia sa...

Shopoholychic: Japp - de är finfina - och sköna. För ovanligheten skull när det gäller Back är de hyfsat tilltagna i storlekarna (hon har tyvärr annars en tendens att göra ganska små kläder...). Jag har L (p g a mina 180,5 cm över havet) i dessa och en snabbmåttagning gav följande: ca 41 cm i midjan (x2), ca 105 cm från linningen till nederkant yttersida ben och ca 80 cm innersöm ben. Dock ska tilläggas kemtvätt (har inte testat med vattentvätt)...är i 65% polyester och 35% viscos. Var ett tag sen jag köpte dem, men YWFS tror jag haft dem till hyfsat bra pris. Kolla annars med återsäljarna - de är ju förra vinterkollektionen och jag har sett dem för ca 400:- på utförsäljning - dock var det på Champagne, numera stängd butik i Sthlm. Lycka till:-) Förresten: du har väldans fina auktioner på Tradera (tror att det är du i a f):-)

Anonym sa...

Oj. Visste inte att du var så lång! Tack för den utförliga infon. Jag har kollat på dom hos YWFS, men där finns ingen annan stl. än just L. Får leta vidare. Tack! Mitt alias på Tradera är shopoholychic, och jag brukar ha en del auktioner ute. Nu var det dock ett tag sen - men det kommer nog fler snart! :)

Smartasmia sa...

Shopoholychic: jope...tant Mia är en långer stör:-). Du är välkommen! Och där hade jag ju rätt alltså (ang. Tradera). Finfina auktioner som sagt:-)

fruitcocktail sa...

Superfint som vanligt! vad mycket fina kläder du har. Kul att du kör mycket med svensk design:)

Smartasmia sa...

Fruit..: tack, sötnosen! Hrmmpfh...det är läskigt att börja blogga och plötsligt upptäcka HUR mkt kläder man har.. Brukar dock göra mig av med en del på Tradera mellan varven:-). Jopes - jag gillar svensk design. Du har för övrigt störtkoll på ALL design - inklusive svensk och jag är impad!

Anonym sa...

De där brallorna är ju riktigt snygga på dig! Har beställt ett par chinos som är lite liknande. Fast jag kommer nog inte se lika skön ut som du :)

Smartasmia sa...

Ida: tackar:-) Fast jag är helt övertygad om att de skulle se minst lika fina ut på dig, honeypie. Skrik till när de du beställt dyker upp - så man får se:-)

Anonym sa...

Åh de där är så himlans snygga! Håller med fruit, du har ju galet mycket fint från svenska designers, mycket roligt!

Smartasmia sa...

Ida: tack vännen:-) Japp - och jag håller med...speciellt om galet;-)

Anonym sa...

Gud vilka snygga och fräcka byxor.

Smartasmia sa...

Käthe-tösen: tackar så mkt..gillar dem också:-)