11 januari 2007

Dagens

Foto: Smartasmia (försök själv få till skärpan när du cyklat som en tokig precis...)


Smartasmia är en alldeles vanlig människa och springer inte runt i "flashiga" beklädnader hela tiden:-). I dagens beklädnad kan man tydligt se detta; gamla bootcutjeans: JC; gammal t-tröja: The Stray boys; väska: Mike & Chris.

Japp, tanken med denna dagens är att lite lätt visa fortsättningen på "herr Boris" bedrifter. Hemma igen från Läderverkstan insåg jag att det blivit ett missförstånd i längd på axelbandet som synes av bild ovan. Det blev till att cykla och fixa igen.

Hemkommen från min andra Boris-tur med cykel insåg jag att killen på Läderverkstan glömt att fixa en av mina beställda modifieringar; små "fötter" (nitar) under väskan. Har inte bestämt om jag orkar cykla ännu en runda idag, eller om jag helt sonika väntar med detta tills imorgon. Hur som helst får ni vänta på fortsättningen av Boris öde här (har lovat en "efter-modifieringen-bild" efter kommentarer ang. detta). Jag börjar förstå varför det gick så fort att få till väskan nu. Dock väldans bra service ändå och bra jobb.

Dessutom är det nyttigt att motionera (*försöker intala mig själv*).


Update:

fotot ovan visar Boris the väska innan jag cyklade tillbaka den andra gången för en liten förkortning av axelbandet....om någon skulle missa det. Nu hänger stackars Boris inte längre i knävecken.

10 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh, jag tyckte det var snyggt och casual. Streetsmart liksom :)

Smartasmia sa...

Kerstin: hehe..tack. Jag är en hemmapingla idag och struntar fullständigt i hur jag ser ut..även när jag varit ute och cyklat:-) Kram

Mill sa...

Härligt att du är vid gott mod trots den lilla motgången! Ser med spänning fram emot fortsättningen!

Smartasmia sa...

Mill: självklart:-) Tillkommet sedan sist är att jag efter andra cykelturen väl hemma igen upptäckte att killen glömt hela 2 modifierningssaker till! Fick traska dit en 3:e gång nu ikväll och ska förhoppningsvis hämta väskan imorgon igen...:-)

Ida sa...

Jag blev lite sugen på att slänga på ett axelband på min nya väska nu. Ska nog fråga skomakarn.

Smartasmia sa...

Ida-bruttan: det låter som en helt OK idé tycker jag:-) Lycka till (se bara till att han får väl nedskrivna instruktioner så du slipper spring tillbaka som jag idag;-)).

Sura Tanten sa...

Usch, jag tycker det är plågsamt trist att cykla, ändå gör jag det varje dag. Försöker också intala mig att det är bra motion:)

Smartasmia sa...

Sura tanten: ahh..celebert besök, minsann:-) Välkommen hit..tycker mkt om frökens egna blogg! Jupp - vi skola intala oss.

Anonym sa...

Gillar stilen. Det är skönt att vara lite loosefit ibland. Och t-shirten är ju jättefin!

Smartasmia sa...

shopoholychic: tacktack:-) Känner mig inte speciellt flärdfull idag, annars! Ta hand om sig, fröken