11 januari 2007

Smygtitt

Foto: Smartasmia (vem annars med denna bildkvalitet)


Gör en Eleonore och visar idag upp en smygtitt på "dustbag" med "hemligt" innehåll.

Smartasmia är nu ingen flicka med jättelön (jag är ju doktorand) och normalt sett har jag inte råd att köpa så här dyra väskor. Snart har dock Smartasmia en liten högtidsdag (fy f-n, fy f-n, fy f-n..jag är rädd) och tänkte därför unna mig denna lyx för de surt förvärvade.

I kommentar från tidigare post började göras förfrågningar om jag inte inskaffat en Mike & Chris-väska. Och jo - så är det. Den inhandlades hos Shopaholic och kom på posten i förrgår med expressfart! Sen gjorde Smartasmia något helt oväntat. Jag vill gärna ha axelrem på mina väskor och det saknade denna annars helt perfekta väska Boris. Dessutom ville jag modifiera lite till. Därför gick jag direkt vid väskans ankomst till LäderverkstanRosenlundsgatan 30 A, Stockholm, och lämnade helt sonika ifrån mig min nya vän! Med löfte om att de skulle jobba järnet för att få den klar om drygt 2 veckor gick jag därifrån med tunga steg.

Igår kväll ringde telefonen. Det tog en stund innan jag förstod att det var Läderverkstan jag pratade med då mannen i telefon sa konstiga saker som att herr Boris var klar nu och "kunde avhämtas i morgon" (läs idag). De hade alltså varit så snälla att de prioriterat mitt "fall" och sytt och fixat för att jag snart fyllde år... Vilken service!

Snart ska Smartasmia gå och hämta sin nyfunne vän.

20 kommentarer:

Mary sa...

Vad snällt av Läderverkstan, och grattis till dig.

Smartasmia sa...

Mary: tack! Fast snällheten kostar ju också, förstås:-). Men jag är väldans impad av snabbheten. Återstår att se om jag blir lika impad av resultatet..! Tjipp, fröken

Kerstin sa...

Wow - grattis, grattis, grattis :)

Smartasmia sa...

Kerstin: hehehe..öh, tackar:-) Jag passar på att gratulera min stackars plånbok, också;-). Efter kl 12 idag ska jag hämta ut lille Boris från "dagis".

Mill sa...

Grattis! Ser fram emot bild! Klart du får länka! Jag länkar gärna till dig också så att jag slipper leta reda på dig varje gång nyfikenheten gör sig påmind. Vad doktorerar du i?

Mill sa...

Glömde ju säga att jag blev otroligt smickrad! Tack så hemskt mycket!

Smartasmia sa...

Mill: som jag skrev hos dig - nöjet är helt på min sida och du är så välkommen:-). Första som frågar om vad jag doktorerar i. Hade ett litet inlägg en gång i uppstarten här om det (att jag inte vill bli för personlig med var/vad jag jobbar med..men det kommer kanske så småningom). Checka under "Vetenskap". Kan säga så mkt som att det handlar om gener och om komplexa sjukdomar. Ha det bra:-)

Mill sa...

Intressant! Ska kolla! Har tenta imorgon om gener (mycket basic), kanske kan hitta något läsvärt!

Käthe sa...

Det ska bli så spännande att få sen den på bild sen. :)

Sophie sa...

Vad härligt! Visst är det spännande med dustbags!;) Men jag måste säga att jag ser fram emot bilder!:)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Smartasmia sa...

Käthe och Sophie: japp - jag är nyss hemkommen från expidition "hämta Boris" så det dyker upp snart, jag lovar:-)

sheila sa...

Låter ljuvligt ,får se resultat sedan då hoppas jag..

Smartasmia sa...

Sheila: japp - det kommer:-)

Lina sa...

shit vad bra! förresten..vad är du doktorand i?

Lina sa...

oh jag såg förresten ditt inlägg ovan om personliga saker...så jag förstår att du inte vill snacka för mkt om det.

Smartasmia sa...

Lina-tösen: det är helt OK att fråga:-). Du kanske kan få en liten hint om du checkar mina länkar till höger, "inspiration vetenskap" - gener inblandade i komplexa (att det är många faktorer som påverkar - miljö och arv) sjukdomar. Annars - maila mig:-)

Stina sa...

Gud vad nyfiken jag blir! :)

När fyller du år? Kanske vi är låtstas tvillingar? kramizzzz :)

Smartasmia sa...

Stina: hrmmmpfhh..den 18 jan..ja, ja..nu var det "avslöjat"..jag har knappt en vecka kvar i ångestens tecken;-) Har du också födelsedag nu? Tjipp!

Stina sa...

Sorry, det frågar man ju inte ung dam. Jag är dåligt uppfostrad. Skyllar på mina föräldrar. Ska inte sträcka mig så långt och fråga om ålder... ;)
Yep, den 16e är det dags!

Smartasmia sa...

Stina: hehe..du är förlåten! En får gratulera så väldans i förskott då:-) Stenbockar emellan.