10 januari 2007

Smartasmia protesterar



Smartasmia uppmanar ingen till att börja snusa - eller röka för den delen. Det är skit. Men - bara så ni vet: Smartasmia protesterar å det grövsta mot höjning av min "snuttefilt", General mini portion! Ingen rekommenderas att vara i närheten av Smartasmia när hon inte fått sin morgonsnus...

11 kommentarer:

Anonym sa...

Snus kan vara trevligt. Kan ta en vid lite "festligare tillfällen", men har turligt nog inget behov annars. Här där jag bor säljer ett café ut allt snus till det gamla priset - innan dom gör nybeställning. Jag kan lova att det är rusning dit!

Mill sa...

Har aldrig provat snus och tänker inte göra det heller. I tonåren snusade alla och en kompis skulle ju inte vara sämre (bättre?)så hon provade. Jag har aldrig sett någon må så dåligt. Det avskräckte mig för tid och evighet.

Smartasmia sa...

Shopoholychic och Mill:
heheh..bra brudar - inget snus är bra snus..eller tobak över huvud taget..ni är duktiga...Mia är en liten "junkie";-)

Anonym sa...

Jag röker ju som du vet men sen ett tag har jag oxå börjat med snus. Jag snusar dock catch mini dry med festlig smak. Perfekt att börja jobbet med. FAst inte så bra egentligen ;)

Smartasmia sa...

Ida: Mia röker också ibland, tyvärr. Men babba att höja vårat snus:-) Catch mini gick jag på innan och de är helt OK också. Vi får ta och skärpa till oss;-)

Anonym sa...

OMG. I'm glad I quit after MANY MANY years... That shit messes with your brain.

Anonym sa...

Precis som stylesucker säger kan det verkligen "mess with your brain". Dumheter man håller på med alltså. Får allt skärpa mig.

Smartasmia sa...

Ida: hehe..ja - kolla bara på mig!

Smartasmia sa...

Stylesucker: I am truly glad that you managed to quit, sugar:-)

Anna sa...

Och jag ska göra mitt allra bästa för att inte trilla dit igen efter den här graviditeten, men jag vet faktiskt inte om det kommer att gå. Även om jag har bytt ut generalen mot.göteborgs rapé. Det går i alla fall inte att jämöfra snus med rökning eller? Fast iofs händer det väl att en liten cigarett nu och då slinker ned. När jag inte är gravid vill jag starkt påpeka ;)

Smartasmia sa...

Anna: du har min välsignelse;-). Har själv testat några nikotinfria snussorter - och de funkar faktiskt hyggligt. Numera varvar jag dessa med vanliga portionisar.
Tjipp, sötingen