06 februari 2007

Tisdag


Snart ska Smartasmia iväg på "pressjippo" i Kungsan.


Berömd hårstylist ska visa det senaste i Catwalksfrisyrer och Philips en ny plattång. Till detta lunch.

Smartasmia ska ut på sin nästan första "jag-har-en-blogg-mingel". Hehehehe. Rapport kommer senare. Rapport från sjuklingen säger mig att Herr Boudoir fortfarande är snorförkyld då han snarkar som en stucken gris i bakgrunden. Själv börjar jag känna mig knepig i halsen.

11 kommentarer:

Anonym sa...

kul med "jag-har-en-blogg-mingel"! :)

Smartasmia sa...

Lolita: jag hoppas det:-) Lite scary är det. Tjipp

Anonym sa...

ooooooh! Får jag ta på dig ;) Jag är bara avundsjuk :) Ha det så roligt! Luncher är ju alltid trevliga. (längtar till min) Du får vänta med att bli sjuk tills ikväll. Först måste du jag-har-en-blogg-mingla :)

Mill sa...

Vad roligt! Hoppas du får trevligt!

Anonym sa...

Kul med lite mingel och att träffa lite andra bloggare!! Håller tummarna för att du inte blir förkyld. :)

Smartasmia sa...

Stina: självklart får fröken komma hit och känna lite på mina beceps:-) Jomenvisst - förkylningen fick vänta och jag är nyss hemkommen från mingel och lättlunch.

Mill: tack! Det var intressant:-)

Mia: ärligt vet jag inte om det var andra bloggare där. Jag kände inte igen någon spontant i a f. Kom själv och gick själv:-). Och jag pressade undan min förkylning ett tag.

Mary Lady Luck sa...

Spännande med mingel! Akta halsen bara, jag tror inte Herr Boudoir vill bli av med sin sjuksyster till de läskiga Bacillerna :)

Anonym sa...

Vad spännande med jag-har-en-blogg-mingel. :)

Smartasmia sa...

Mary: japp - det var hyfsat kul:-) Jag jobbar frenetiskt på min hals..ty inte heller Herr Boudoir vill bli av med hemmasyrran idag:-)

Käthe: hehehehe...tjipp

Anonym sa...

Åh, så trevligt! Sådana tillställningar hoppas jag också få gå på när vi flyttar till Stockholm (för nu är det i princip klart. Bara vi hittar en lägenhet till hösten)!

Smartasmia sa...

Shopoholychic: aha..välkommen hit! Såg att du skulle upp om ett par veckor också:-) Du får skrika till om du hinner med en fika. tjipp