13 februari 2007

Tisdag


Modeveckan har ännu inte startat för Smartasmia.

Men ikväll slår jag ett påminnelseslag för detta event - som du dessutom INTE behöver en VIP-inbjudan för = är för allmänheten.

Själv har jag en sådär dag. Men efter en sådär dag kan det ju bara bli bättre.

Lite senare i veckan lovar jag att återkomma med rapport från några visningar. Tjipp så länge.

14 kommentarer:

fruitcocktail sa...

Sådärdagar är verkligen sådär!! Men som sagt det är så härligt när det bli lite bättre igen!! Ska du möjligen till +46 någonting? Har frågat tidigare men jag frågar igen;)

fruitcocktail sa...

och en stor kram ska då få oxå men inlägget for iväg innan jag hann skriva just kram:)

Anonym sa...

Ajajaj! Varför bara sådär? Som du sa, det kan bara bli bättre då!

Försök unna dig något som du längtar efter, tex en lugn stund, en kopp te, en tröja, ja vad som helst. Kram!

Smartasmia sa...

Fruitcocktail: tack för uppmuntran! Nej, jag tror inte det. Har inte ngn inbjudan (har inte greppat om det krävs ngn heller i o f s) - ska nog titta in ett slag till Öös-vernissagen ikväll. Ska du till +46 (kan det vara "Select" som går av stapeln ikväll?)? Kram tillbaka:-)

Stina: tack till dig också för uppmuntran - sånt värmer! Har en depression som jag säkert sagt - ibland är den upp och ibland ner - men den blir bättre:-). Och kanske tar jag ditt tips på allvar (te..check..lugn stund..check..tröja..Herr Boudoir! Läs och begrunda:-)) Kram tillbaka till dig också:-)

fruitcocktail sa...

+46 är imorgon och på tordag. Mässa och visningar båda dagarna! Vad synd att du inte fått inbjudan, då hade vi kunnat ses där!

Smartasmia sa...

Fruitisen: jag får nog skylla mig själv lite som inte anmält mitt intresse online först;-). Det hade varit super! Vi siktar helt enkel in oss på Mann ändå om du vill och försöker med det nästa vecka, kanske. Kram

fruitcocktail sa...

hehehhe!! Förlåt att jag spammar din blogg nu men jag insåg att det börjar idag. Dock kan inte jag gå förens imorg.

Smartasmia sa...

Fruit: det är helt OK:-) Spamma på du - det gillar jag!

Mary Lady Luck sa...

Sådärdagar kommer ju med jämna mellanrum, men som du skriver så kan det ju bara bli bättre efter såna :)

Smartasmia sa...

Mary: visst:-) och tack för uppmuntrande kommentar, söting!

Kerstin sa...

Hihi. Idag ska jag på Dagmar-visningen. Dock den enda jag har blivit bjuden till...

Anonym sa...

Jag hade missat att du hade en depresion även om jag såg att du skrev det i en kommentar hos mig så slänger man sig ofta med det ordet när man känner sig lite nere en dag.

Har en del vänner som är/har varit inne i ganska ljupa deprissioner. Det är tufft det där, men jag tycker att du verkar ha en konstant underton av positivitet. Man kan inte alltid vara glad och sprallig. Det vore omänskligt.

Bra också att du tar dig tid att komma ut och hitta på grejer. Det tror jag är jättebra. Det här fixar du!

Kram!

Mill sa...

Ser fram emot avrapportering! Ta hand om dig! Kram

Smartasmia sa...

Kerstin: och det är inte dåligt, det:-) Hoppas att du får en jätebra visning - och avlägger rapport sen ty jag är nyfiken:-) tjipp

Stina: tack så mkt för jättefin kommentar. Jo - depressioner missbrukar ganska hårt..tyvärr är det en "riktig" jag fightas mot. Men som du skriver har jag en rejäl skopa sjuk humor, vilket hjälper mig enormt! Dessutom har jag bloggen nu också - och jag gillar att dela med mig av lite tips/råd och snällhet:-) Jättekram till dig!

Mill: jag lovar att jag ska ta hand om mig...och när jag inte har lust med det, nyper Herr Boudoir mig i svansen och ser till att jag skaffar mig lust igen:-) Och så hjälpter det en massa att få fina kommentarer här! Tack hjärtat:-) Och rapporter kommer!