14 mars 2007

Brunogallerian


Apropå nedan inlägg och Brunogallerian har Smartasmia lite "skvaller" därifrån (ja, jag vet...jag håller ju inte på med skvaller..gör dock ett litet undantag här då det inte är riktigt skvaller...enligt mig i a f).


Läste på en infolapp till hyresgästerna inne i Brunogallerian häromdagen att Filippa K:s butik där ska stängas. Inflyttande ny butik i deras lokal skulle bli Diesel. Tyvärr missade jag ett ev. datum på lappen, men min gissning är att det blir inom en ganska snar framtid.

Update:
Fick just en kommentar på detta inlägg där en vänlig själ upplyste om att det inte är Filippa K:s herrbutik som ska flytta, utan ett kontor i samma byggnad. Det var en rejäl skillnad och ett stort "andas ut igen" för ffa killar som brukar handla där. Smartasmia förivrade sig lite och ber om ursäkt. Tack för infon förresten!

8 kommentarer:

J sa...

hej allt väl med dig? Var ett tag sedan jag tittade in, har precis börjat ett nytt arbete så det är ganska mycket just nu.
Kram

Smartasmia sa...

J: ahh..du är alltid välkommen hit...även om det inte blir varje dag:-) Jo - läget är under kontroll. Och om du har börjat nytt jobb förstår jag verkligen att det tar tid i anspråk. All lycka till med jobbet:-) Kram tillbaka

Mary Lady Luck sa...

Hmm.. lite tråkigt för jag gillar Filippa K mycket mer än Diesel. Men det är å andra sidan inte många steg till Filippa K-butiken på Götgatan så det gör väl ingen större skillnad egentligen..

Smartasmia sa...

Mary LL: nej, precis..och så var det ju en renodlad herrbutik inne i Bruno. Tror att hyran där är hyfsat hög... tjipp:-)

Kerstin sa...

Åh nej - då blir min kille ledsen...

Smartasmia sa...

Kerstin: trist för pojkarna, ja! OM det nu är så...jag läste som sagt lite slarvigt på en lapp som var uppsatt..typ "info till hyresgästerna". Men så fel kan jag nog inte ha läst.... tjipp

Anonym sa...

Hej!

Jag kan lugna oroliga läsare att det inte är själva butiken som flyttar utan Filippa K:s kontor som ligger några våningar upp.

Trevlig blogg f.ö

Smartasmia sa...

Anonym: Ah, vad bra! Ledsen att jag spred felaktig info. Och stort tack för kommentar; nu vet vi:-) Tack så jättemkt för beröm också - det uppskattas!