14 mars 2007

Eloge

Foto: Whyred


Tänkte bara börja denna onsdag med att ge en stor eloge till Whyred-butiken i Brunogallerian, Stockholm, för superb service.

Smartasmia visade ju häromdagen vad som hade inhandlats i just den butiken. Tyckte då också att de skulle bli extra snygga med ett vitt skärp till - ungefär som de liknande Acne-jeansen som jag valde mellan innan jag slog till på Whyredchinosen. Whyred har inte några skärp i den pågående kollektionen så det var enligt försäljaren där en ganska obefintlig chans till att de skulle kunna greja fram ett till mig att inhandla till de nya brackorna. Han tog ändå mitt telefonnummer om det skulle finnas något som han hade missat. Igår förmiddag ringer samma försäljare från Whyredbutiken och döm om Smartasmias förvåning och sedan förtjusning när han förklarade att de hade hittat ett bälte som hade använts vid visningen runt modeveckan som jag kunde få komma och titta på.

Skärpet var helt perfekt; lagom brett, vitt och i lackat läder och jag fick det till ett helt överkomligt pris. Smartasmia ville här bara ge en stor eloge till Whyred för denna underbara extraservice de erbjöd mig. Stort tack till den supertrevliga försäljaren och hans kvinnliga kollega som jag sedan köpte bältet av för all hjälp! Passar ovan också på att visa brackorna igen...denna gång med bild från Whyreds hemsida. Och jag blir fortfarande helt glad av färgen på dem:-)

26 kommentarer:

adoremy sa...

gud så underbart! sånt gillar vi:) shoppingen blir typ tusen gånger roligare då..
för ett tag sen fick jag ett J.lindeberg linne för 200 kr.. bara för att det inte fanns nån prislapp och försäljaren inte visste priset.. och så va det fredag såklart:) han tyckte det va ett jäkligt schysst pris och jag med;)

Smartasmia sa...

Adoremy: hehehe..kul att höra att du också "råkat ut för" väldigt bra service:-) Bara att gratulera. Och det är ju sånt som gör att man återkommer som kund:-) tjipp

MiaShopping sa...

Vilken service, verkligen kul att läsa om butiker som tar hand om sina kunder.

Smartasmia sa...

Miashopping: japp - underbar service:-) tjipp

Capucine sa...

OJ! Vad glad man blir när vissa erbjuder så bra service. Vilken söt topp på bilden förresten. Lite härlig bondromantik över den.

Kerstin sa...

Sånt gillar vi massivt :)

Smartasmia sa...

Capucine: jo, toppen är jättefin; finns som en helt bedårande bondromantisk klänning också:-) tjipp

Smartasmia sa...

Kerstin: hej sötingen:-) Och visst gör vi det! kram

Mia sa...

Det är roligt när butikerna är så otroligt serviceminded! Det gör att man får förtroende och återkommer. :)

Smartasmia sa...

Mia: exaktemente:-) kram

Anneca sa...

Å byxorna är bara såååå snygga, lyckos dig!

Moa sa...

Åh, har spanat in både chinosen från Whyred och de liknande jeansen från Acne, men har inte lyckats komma över dem i nån affär än. Vilka är egentligen snyggast? Passform, färg osv? ;) Beslutsångest.

Anonym sa...

Hurra så bra! Det är precis sån service man vill ha - och som gör att man handlar mer och fler gånger i samma butik! Och byxorna är ju helt fantastiskt fina - skärpet likaså antar jag. Krams.

Smartasmia sa...

Anneca: japp - de är finfina...och tack:-)

Moa: jag provade ju båda innan jag bestämde mig för Whyredchinosen. Det beror ju så mkt på vad man har för figur/kroppsform..= svårt att uttala sig. Acne-jeansen var väldigt generösa i storleken, men så ska de ju vara lite överdimensionerade, också..de är i hyfsat tjockt bomullstyg...sköna..men lite för stora för mig. Whyred sitter mer som chinos - det är ju meningen med gubbfickor och köret:-) Färgmässigt är det ju ockås individuellt, men jag tycker att acnes shop online återger färgen bra på dem, liksom Whyredfärgen återges bra både i fotot här och i mitt egna foto. Lycka till:-)

Shopoholychic: tack, vännen:-) och yeps - jag blev grymt imponerad av servicen! tjipp

Missy sa...

jag är imponerad! Bra service gör så mycket :D

Smartasmia sa...

Missy: japps - de fick flera pluspoäng av mig:-) tjipptjipp

Linda K sa...

snygga braxor! och nu med skärp till, gratulationer! :D

Smartasmia sa...

Linda K: haha..tack, hjärtat där! Och fybabba på sig - du ska ligga till sängs:-) tjipp

stina sa...

Byxorna är verkligen ännu snyggare (om möjligt) live. Sådan service bör det alltid vara! Man blir så glad för sånt!

Smartasmia sa...

Stina: japps - jag blev mäkta imponerad:-) tjipp hjärtat!

Annie sa...

Kul med bra service! Det ska uppmärksammas :)

Smartasmia sa...

Annie: så sant så:-) tjipp, pyret

Linda K sa...

jag vill mer och emr HA såna byxor! :O fast dom skulle inte sitta så där skönt loose på mig misstänker jag....

Smartasmia sa...

Linda K: sluta genast upp med att nedvärdera din tjusiga kropp, honeybiet:-) Klart de passar! Bara att köpa en större storlek för rätta hänget;-) tjipp sötingen...och gå nu och kurera din feber..bums!

Linda K sa...

ok förlåt, och tack! :)

Smartasmia sa...

Linda K: hahahaha..vilken makt man har:-) bravo, sötnosen-med-finfina-yttre-som-inre där! tjipp