16 mars 2007

HelgigenÄntligen är det snart helgigen. Smartasmia har ännu inga uttalade helgplaner...kanske Du har förslag på aktivitet/er?

Vår i luften ger ofta shoppingkänsla i benen (det är väl det som menas med "spring i benen"..?) och Smartasmia är inget undantag från denna känsla. Som jag nämnt förut är jag helt OK med lite färgglatt för säsongen - varvat med basfärgerna ljusgrått, svart, beige och vitt.

För att få en injektion med färg och vårkänslor rekommenderar jag bums ett besök hos Ida och Malin på Wardrobe Stockholm; antingen i den verkliga butiken på Hökens gata 7, Stockholm, eller på hemsidan. Alldeles snart kommer en riktig webshop att läggas ut där. Tills dess går det bra att beställa via mail. Ovan bild lånade jag från Wardrobe. Smartasmia har de äppelgröna Vogue-strumporna. De gör mig glad.

Ha en helskön fredag gott folk.

15 kommentarer:

Mary Lady Luck sa...

Gud vilka underbara färger! Snart breder uteserveringarna ut sig över hela Stockholm och ballerinasäsongen börjar :)

Smartasmia sa...

Mary LL: japp, minsann! Och då sitter vi där med våra färgklickar till kläder och leeer:-) tjipp

Annie sa...

Mia - kolla in utställningarna på Kulturhuset - Sally Mann samt Jesper Waldersten.

Så fina prylar från Wardrobe - är väldigt svag för knalliga blå nyanser just nu...

Ha en lööövly fredag!
Kram

Annie sa...

Såg precis att du skrivt om Sally Mann... Damn! Men Jesper har du inte hunnit med förhoppningsvis eftersom den öppnar idag :)

Ida sa...

I helgen blir det om jag bestämmer secondhandrunda i Göteborg. En hel del sömmnad och så lite öl kanske. Dessutom är det stor chans att vi ska hälsa på kompisens lilla baby :) För övrigt önskar jag att solen fortsätter skina.

Ja och så tycker jag bilden från Wardrobe är störtskön.

Smartasmia sa...

Annie: hehehe..det gör inget. Jag ska förmodligen gå och kika på Jesper-utställningen inom en snar framtid. Du får lan hojta till när du går...kanske kan vi joina:-) Och jag är svag för knallblåa nyanser också. Tjipp

Ida: secondhandrunda = bra för plånboken + bra för själen:-) Hoppas du hittar något fint! Åhå - babybesök är finbesök:-) Och jag håller helt med om att Warderobe-fotot gör en glad:-) tjipp gullet

Kerstin sa...

Åh, vilska snygga saker i härliga färger :)

Smartasmia sa...

Kerstin: jag håller helt med sötnosen där:-)

adoremy sa...

gud va snyggt & fräscha färger! ge mig mera färg.. tack, samma.. trevlig fredag!

Smartasmia sa...

Adoremy: hejhopp där! jezz..tänkte börja min dag med lite färg:-) tjipp

aenigma sa...

Jag diggar verkligen äppelgrönt just nu! Köpte en klänning i precis samma färg som linnet och dina strumpor. Jag vill också ha de strumporna... vart köpte du dem? :)

Smartasmia sa...

Aenigma: japp - äppelgrönt är fint. Köpte dem på Wardrobe Stockholm som jag skriver om här i inlägget. De har nog några gröna kvar:-) tjipp

Ida sa...

Vilken bra start på dagen! Nån som gör reklam för en på det här trevliga sättet. Du är allt för go! Och vad roligt att du vill använda mitt allt-i-ett-foto-fusk-collage... :)

ps. det finns gröna kvar

Smartasmia sa...

Ida: jag tog mig lite friheter här och frågade inte om lov först - men som du kan se själv ovan är det idel tillrop och visslingar:-) Hoppas du ursäktar frånvaron av tillfrågning! Jag kommer in en sväng sedan:-) tjipp

Ida igen sa...

Det är så lugnt som det kan bli (att du inte frågade först alltså)
Ses sen. Malin öppnade. Jag är hemma fortf och alltså liten sen :) Nu ska jag åka. KRAM