29 mars 2007

Ny konceptbutikDet var ett tag sedan Smartasmia var och hälsade på sina mates på The Stray Boys - och jag ber dem så mkt om ursäkt för detta om ni läser det här! Däremot har jag följt dem det sista året med stort intresse och den senaste kollektionen andas återigen "Smartasmia gillar". Det finns en hel del godis där.

Det känns som om de nu gör en "nystart" - även om de aldrig "var av banan" - när de nu stänger igen den gamla trotjänarbutiken på Vikingagatan i Stockholm för att lördagen 31 mars kl 11.00 öppna upp en ny konceptbutik på Norrmalmstorg. Adressen är Smålandsgatan 9, Sthlm och har du chansen tycker jag definitivt att du ska titta in. För er som inte bor i den kungliga hufudstaden rekommenderar jag omedelbums ett besök i nätshopen på hemsidan.

9 kommentarer:

Mia sa...

Omedelbums har jag nu tagit upp hemsidan för att checka in kollektionen.:)

Annie sa...

Ah, massor med fint!
Kommer till Wardrobe ikväll så vi ses väl där?! :D

Smartasmia sa...

Mia: ja, gör så:-) Finns som sagt lite godisgott där! Kram

Annie: jope - vilken tid är Annie´n där tro? tjipp

Annie sa...

Jag kommer säkert att hänga på låset och köa/tälta utanför... Det gillar jag :D
Närå, men runt 19.02 kommer jag. Du då? Kan du ha en nejlika på dig (alt. dina gula Ares, hihi :D )

Smartasmia sa...

Annie: OK, fröken - jag dyker upp då:-) hehehe..ska nog hitta dig. Jag är låång och baksidan av min huvudknopp kanske har gått att se här ngn gång...:-) tjipp

adoremy sa...

jag äääälskar the stray boys! köpte en fin fin t-shirt i märket.. men fick en fett fläck på den.. vad ska jag göra? nåt tips?

Smartasmia sa...

Adoremy: hmmm...beror nog på vad för fett det var...prova att förblöta fläcken och området runtomkring och testa att gnida in lite extra tvättmedel/såpa där innan du tvättar "vanligt" sen. Lycka till:-) tjipp

Käthe sa...

Hur är som storleksmässigt?

Smartasmia sa...

Käthe: helt normala...dock tycker Herr Boudoir att de är små i herrstorlekarna - dock drar han en XL och svenska märkens XL tenderar att vara ganska små. Damstorlekarna tycker jag är helt normala. Nu är det ju dessutom lite överdimensionerat och volymiöst som gäller så det skadar väl aldrig med en storlek större i t-shirts etc. Kram och tjipp:-)