29 mars 2007

Silvstedt för Sisters

Foto: Jimmy Backius/Sisters; kollage: Smartasmia


Victoria Silvstedt brukar väcka heta känslor när hon visar upp sig och har väl inte rykte om sig att alltid ha varit så "rumsren".

Smartasmia tycker egentligen inte om när töser håller på att "fixa" sig i syfte att tjäna pengar alt. behaga män och har kanske inte alltid haft de högsta tankar om fröken Silvstedt. Dock är jag inte långsint lagd och jag tycker definitivt att vi tjejer ska försöka hålla ihop så mycket det bara går i en fortfarande, år 2007, mansdominerad värld. Till detta hör att förlåta för "gamla synder" anser jag och i fallet med Silvstedt visar hon ovan, genom Jimmy Backius fina bilder, en mycket mer påklädd och i mitt tycke sofistikerad fasad.

I ett samarbete som inleddes tidigare i våras visas här ovan några bilder från Sisters nya sommarkampanj med Victoria Silvstedt. Smartasmia gillar bilderna och kläderna. Snyggt, klassiskt och samtidigt väldigt modernt är mitt omdöme. Ett extra plus för Silvstedts fina leende på bild ovan som en härlig kontrast till hennes annars så typiska "plutmun".

13 kommentarer:

adoremy sa...

håller med smartasmia "snyggt, klassiskt och samtidigt väldigt modernt".. fin fint!

MiaShopping sa...

Hihi, vi har skrivit nästa likadant :)

Smartasmia sa...

Adoremy: japp - jag gillade:-) tjipp

Miashopping: haha..måste genast kolla in hos dig:-) tjipptjipp

Mill sa...

Se, vi tycker ungefär lika! Vad bra.

Maria sa...

Haha, ja, den här kampanjen fick ju genomslag i bloggarna ;)

Cajsa sa...

Ja, fint! Bilderna hon gjorde förra omgången förstördes ju av hennes ständigt porriga ansiktsuttryck, som om hon sålde något annat än kläder : /

Vera sa...

Glamourmodellen är som tur e - död! Hurra!

Ida sa...

Jo man blev ju lite förvånad över hennes lite mer påklädda stil men om det är för evigt det vet man inte. Men den där skjortklänningen är då riktigt snygg. Trots att jag verkligen inte är sistertjej.

Käthe sa...

Jag har inte heller problem med att förlåta henne. .)

Mickis sa...

Hehe alla verkar skriva om vickan=)
Jag tycker att bilderna är bra och bilden där hon skrattar är finast!

Smartasmia sa...

Mill, Maria, Cajsa, Ida, Käthe och Mickis: tack så mkt för kommentarerna:-) tur att de flesta människor är av den "förlåtande" sorten;-). Och jag håller med om att hennes plutmunsbortfall höjde trovärdigheten en hel del! Ha det bra chicksen:-) tjipp

Sara sa...

bilden där hon ler är ju den bästa! annars tycker jag hennes porrmun hänger kvar i för många av bilderna... men kläderna ser våriga och fina ut!

Smartasmia sa...

Sara: jag är med dig där:-) kram