18 mars 2007

Tema Gult & Grått

Foto: My-Wardrobe samt skor, Vagabond


Det regnar järnet i Stockholm och det blåser fortfarande en del. För att få till lite bättre väderförutsättningar presenterars ytterligare ett "Tema" ovan; Tema Gult & Grått. En mycket trevlig kombination. Som vanligt är (det inte pojken i filmen som har skrivit brevet) menat som inspiration....inte ett slag på fingrarna åt oss som har det dåligt ställt i kontrast till priserna på ovan.

Härliga gråvitrandiga vida byxor med "paperbag waist" från Sara Berman, 266.05 Euro; gul finstickad tröja med liten puffärm från Sara Berman, 168.20 Euro; halsband med ekorrar, jordnötter, treklöver och igelkottar från Boudoir (inte Herr dock), 246.50 Euro; klänning med fina "änglavingar" till ärmar och breda axelband från Paul and Joe, 266.80 Euro; skor i modellen "Poppy" från Vagabond i snyggt silver och gult, 449 SEK.

16 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh, gult är såååååå fint :)

Smartasmia sa...

Kerstin: japp - jag är lite inne på det just nu:-) ha en skön söndag!

Mickis sa...

underbara skor!

Smartasmia sa...

Mickis: japp - tycker också de är finfina:-) ha en skön söndag!

Vera sa...

Gult & grått är en oslagbar kombo!
kram i vårsolen eller regnet

Smartasmia sa...

Vera: yes m´aam:-)...japp - det har inte rikigt bestämt sig här (vädret, alltså). tjipp

Anonym sa...

Anfäkta och anamma så fina byxor! Det blev förresten bara en snabb sväng på söder då vi hade annat planerat så tyvärr ingen date. Men nästa gång - då! :)

Smartasmia sa...

Shopoholychic: japps - de är finfina:-) Hehehehe..du är välkommen att hojta till närhelst du kan, vill och har tid:-) Hoppas ni hade en skön tur! tjipp

Missy sa...

Önskar att jag kunde köpa allt... Har länge varit skeptisk till gult, men rätt nyans på rätt person vid rätt tillfälle kan vara ursnyggt :)

Smartasmia sa...

Missy: samma här...så många saker..så liten peng..:-) Och visst kan gult vara fult..men det finns urfina nyanser. tjipp

Mia sa...

Snyggt! Paperwaistkjolen är underbar! Är lite sugen på ett par som dina Acnebyxor,men är lite tveksam till hur jag skulle se ut. Hur ser dina Whyred-ut?:)

Smartasmia sa...

Mia: sök på ordet Whyred i bloggsök uppe till vänster så ska du få upp kort på - och jag har en post lite längre tillbaka ifrån också där jag har dem på själv:-)

Miaq sa...

Vad jag tjatar ,men snälla Mia, berätta hur de ser ut i midjan, är de überhöga imidjan?? Hejsvejs!

Smartasmia sa...

Mia: nej, nej - ingen fara med tjat från en sötnos som du:-) De är inte lågsniffare som jeansen för några år sedan, men inte heller skyhöga. Går mig knappt till naveln. Jag kanske kan ta ett kort så du ser? tjipp

Mia sa...

Japp, ett navelfoto vore bra. :)
Kan de jämföras med de blå Acne (som du en gång hade med i kollage)?

Smartasmia sa...

Mia: tror jag skrev lite jämförande i ngt av mina Whyred-inlägg (om du söker på Whyred) med just Acne-byxan, men hur som helst - Acne var högre i midjan och ganska loose-fit för att vara jeansmodell - sköna! Men i slutändan blev det Whyred-brackorna då de passade mig bättre. Smaksak det där..egentligen. Whyred:en är ju chinosmodell med de klassiska gubbfickorna i sidan och de "dolda" fickorna där bak. Ska försöka hosta fram ett kort..kanske kan ta samtidigt som din svägerska Tess utmaning att plåta handväskeinnehåll:-) tjipp