17 mars 2007

Vagabond s/s 07

Foto: Vagabond


Ute blåser läskiga vindar och det växlar just nu mellan hagel och regnstänk (jag vet....var just ute på promenad). Kanske förhastade sig Smartasmia något när jag trodde att våren skrämt iväg Herr Bore. Vi får hoppas att det är en ytterst tillfällig svacka i vädret.

Så här års brukar Smartasmias skosug ge sig lite lagom till känna. Helt rätt för säsongen känns bl a lack, metallfärger, knalliga färger samt - i mitt fall - lite lägre klack.
För att locka tillbaka våren presenteras ovan några av Smartasmias favoriter ur Vagabond s/s 07. Som vanligt har de lyckats få till en finfin kollektion.

Vänstra spalten: längst upp "herrskon" "Scale", 599 SEK; nr 2 uppifrån "Poppy" i silver och gult, 449 SEK; nr 3 "Vanity", 699 SEK; nr 4 "Ares", 499 SEK.

Högra spalten: längst upp "Boom", 699 SEK; nr 2 uppifrån "Ares", 649 SEK; nr 3 "Ares", 549 SEK; nr 4 "Delica", 499 SEK.

15 kommentarer:

Annie sa...

Många fina skor men jag gillar nog Ares mest = riktigt coolt med bred vristrem :)

Smartasmia sa...

Annie: hihi..det är min favvis också! Åtminstone på bild än så länge! Vi får gå och spana in tillsammans:-) tjipp, fröken

Annie sa...

Jaaa :D Det gör vi!!!

Smartasmia sa...

Annie-tösen: bara att hojta till när fröken vill! tjipp

Sara sa...

jag skulle gärna vilja ha ett par ares tack! :) måste också satsa på låga klackar, annars blir jag längre än pojkvännen. nu kan ju inte våren annat än att komma tillbaka efter dessa vårskor! ha en bra kväll!

Stina sa...

Jag tycker att Vagabond har tagit sig i kragen! Kan inte svara på om det är det senaste åren eller det senaste året. Men sen jag kom tillbaka till svea rike tycker jag att de har gjort mycket roligare grejer än de gjorde back in the days :)

Smartasmia sa...

Sara: Ares..herewecome:-) Aha..längre än pojkvännen tycker Mia spelar zero roll! Jope - det vore väl själva sjutton också om den inte lockades fram nu:-)

Stina: åhå! Lilla Oslo-tösen avger livstecken:-) Japp - det kan jag hålla med om...de är lite styvare nu! Tjipp och ha en go Oslolördagskväll:-)

fröken Främling sa...

ares var skitgrym.
Speciellt den blåa och den svarta med tjock ankelrem, apsnygg!

Smartasmia sa...

Fröken främling: jope - kan bara hålla med fröken där:-) sleep well!

Mickis sa...

Skosuget finns alltid där! älskar skor...och de sista var ju helt underbara...vill ha NU!

Smartasmia sa...

Mickis: hehehe...du får nog lugna dig tills affärerna öppnar imorgon...vill ju inte läsa om ngt "crasch-and-run"-försök neråt Svedala imorgon;-) Dock håller jag med:-)

Elin sa...

oh, så snyggt :)

Smartasmia sa...

Elin: tack för kommentar! Och jag håller med:-)

helenamariacecilia sa...

Vagabond har alltid så snygga skor! Och alltid är de för stora för mig... Äger bara ett par som är i rätt storlek, ett par skitsnygga höga mockastövlar, som tyvärr är lite för obekväma att springa runt i en hel dag. Suck, får njuta av andra som passar i deras fina skor!

Smartasmia sa...

Helenamariacecilia: ahh..kul att fröken kommenterade här:-) Du är välkommen! Jag har omvänt problem..ligger mitt emellan 2 storlekar hos Vagabond. tjipp