28 april 2007

Besök i showroom

Foto: Smartasmia


Igår eftermiddag var jag på ett litet besök hos Taru i Shopaholics nya showroom på Birger Jarlsgatan 36, Stockholm.

Det hade varit en massa strul med tågen på sträckan Göteborg-Stockholm det senaste dygnet och Taru drabbades också; istället för att vara framme vid 13-tiden kom inte Gbg-tåget in förrän efter 16. Lägg därtill ett dygns vakenhet för Taru med idel flyttarbete och en bilresa Gbg-Sthlm t o r under detta dygn och voilá så har vi en lika serviceminded och underbar Taru-tös som tar emot i den nya visningslokalen.

Efter detta möte med Taru är jag om möjligt ännu mer imponerad av denna tjej och hennes drivkraft. Ett proffs ut i fingerspetsarna, minsann. En nyfiken Smartasmia som ställer 100 frågor och går runt och pillar bland oupplockade kartonger gör säkert inte arbetet lättare...tack så jättemycket för att du tog dig tid för mig, Taru!

Det hade dykt upp lite nyheter som ännu inte finns för beskådning i nätbutiken Shopaholic, bl a från The Breed som jag passade på att plåta på plats igår. Den vita sportchica västen hade knäppning fram och fint arbetad rygg och en krage med dragkedja med en luva gömd däri. T-shirten i mörkt grått är också från The Breed. Det är synd att man inte kan förmedla känsel via bilder....The Breeds bomull känns tunn, silkig och urlyxig. Jag som dessutom inte tycker om rosa har upptäckt att jag förmodligen börjar bli hjärntvättad och har mot min vilja börjat spana efter fuschiarosa den sista tiden. Hollywoulds fina ballerinaskor finns exempelvis i den färgen.

Ni som befinner er i Stockholm nu i helgen rekommenderas varmt ett besök i Shopaholics showroom. Taru kommer att ha öppet mellan 12-18 både idag lördag och imorgon söndag. Taru bjuder dessutom på 20% flyttrea på hela sortimentet under dessa två dagar för er som har möjlighet att ta er dit.

7 kommentarer:

Mill sa...

Jag tror minsann att du skulle passa i fuschiarosa!

Ida sa...

Rosa är the shit :) Tack för besöket igår!!!

Smartasmia sa...

Mill: hehehe..man kan ju alltid prova:-)

Ida: yapp:-) Och tack själv!

therese sa...

Oh I wish. Hade varit kul att klämma och känna på allt fint som finns. Trevlig helg.

Smartasmia sa...

Therese: du får komma upp och hänga med mig dit ngn gång - det var väl värt ett besök! :-) tjipp

therese sa...

Ah vore svinkul=) Coola metallictofflor hörru.

Smartasmia sa...

Therese: du får tjoa till om:-) tjipp